Top luchtje! Tweede flesje al aangebroken. Aanrader

Heerlijk

Veel plezier gehad van dit speeltje!

Leuk

Had er naar uitgekeken omdat in de beschrijving erbij staat dat het een absolute must is om deze te hebben, maar voor mij valt die vies tegen. Geeft nauwelijks trilling, ook niet op de hoogste... Had er naar uitgekeken omdat in de beschrijving erbij staat dat het een absolute must is om deze te hebben, maar voor mij valt die vies tegen. Geeft nauwelijks trilling, ook niet op de hoogste stand. En clitoraal doet tie bij mij helemaal niks. Jammer hoor!

Jammer maar helaas

Wauw! Dit is nou eens een dildo die fijn te gebruiken is. Warm is deze t fijnste (voor mij) want dan voelt t vanbinnen ook erg prettig aan. Maar ook koud is t super, aangezien je dan een heel... Wauw! Dit is nou eens een dildo die fijn te gebruiken is. Warm is deze t fijnste (voor mij) want dan voelt t vanbinnen ook erg prettig aan. Maar ook koud is t super, aangezien je dan een heel speciale tinteling voelt wanneer je em naar binnen brengt.

Mooie en top dildo!

Heerlijk kleine clitorale verwenning. Kan heel makkelijk meegenomen in je handtas (uiteraard wel in een binnenvakje)..

Perfect!

Erg zacht en simpel in gebruik. Makkelijk schoon te maken en nog beter in combinatie met ladies glide. Heerlijk!

Heel fijn

Leuk ontwerp makkelijk in gebruik..Zowel voor jezelf te gebruiken en je partner..Heeft me al meerderen heerlijke intenseren orgasmes gegeven

Symphony

Ziet er leuk uit..maar verder niet veel bezonders.De bullet die erinzit is van slechte kwaliteit.De trilling is okay maar het materiaal is goedkoop.Wat verwacht je voor zo.n prijs.

valt tegen

2 jaar plezier van gehad, nu helaas kapot. Verder wel super fijn.

konijnenoren

Dit is super fijn voor in bed te gebruiken, maar ik gebruik het ook vaak in me haar. Als mijn haar pluist, dan smeer ik er een spraytje van dit in en het glanst helemaal. Dus je kunt het voor... Dit is super fijn voor in bed te gebruiken, maar ik gebruik het ook vaak in me haar. Als mijn haar pluist, dan smeer ik er een spraytje van dit in en het glanst helemaal. Dus je kunt het voor meerdere doeleinde gebruiken. Ik vind het voor allebei echt top spul!

glijmiddel in je haar