Voldoet aan de verwactingen

cockring

Heel fijn om mee te masseren, voorspel en tijdens de sex. Het blijft heel lang glad met maar een paar drupjes. Waar voor je geld en doet wat het belooft. Een echte aanrader.

Heerlijk spul

Wauw wat er lekkere geur! Was altijd de watermeloen gewend, maar deze is misschien nog wel lekkerder! Qua resultaat gewoon het zelfde, geen irritatie of bultjes. Top!

Top!

Nu al voor de 2e keer besteld, en zou geen ander product meer willen gebruiken. Echt een aanrader! En het mooiste van alles is, het plakt niet!!

Top product

De men voor mezelf gekocht en hij werkt echt super! Ik smeer de geschoren plekken daarna er ook mee in en is daarna lekker zacht.

Super scheergel

Ik gebruik het veel ook voor mijn haar en scharnieren die piepen. De kenmerken zijn na waarheid geschreven en ik zou niet meer zonder willen.

Alles in 1

Masseert heerlijk en glijdt ook soepel. Wel wat vettig maar dat spoel je er zo weer af. Ruikt ook heerlijk en brengt een romantische sfeer.

Heerlijk

Ruikt heerlijk en glijdt lekker. Romantisch en is wel wat vettig maar reden om samen te douchen;)

Heerlijk

Product voldoet aan de verwachtingen en aan wat ze beloven!!

Goed product

Super spul ook heerlijk voor een massage trekt alleen wel snel in maar dat mag de pret niet drukken
veelzijdig in gebruik dus iedereen kan er wel iets mee

top