Heel weinig nodig en doet zijn werk perfect.. een echte aanrader..
Top spul
Hij heeft er voor gezorgd dat ik spuitend klaar kan komen, compleet nieuwe ervaring. Wel gebruik ik hem dan andersom dan dat je zult verwachten (bediening inside)
Lekker
Echt een aanrader!
fijn spul!
Super fijn spul! Plakt niet een aanrader!
Super
Super blij mee
Bnaughty
Eerst moest even kijken hoe hij aan moest dit lukte eerst niet Je moet niet kort maar paar sec de knop indrukken Het 2de opzet stuk gebruikt daar de 1ste niet het goede effect gaf dit is...Eerst moest even kijken hoe hij aan moest dit lukte eerst niet Je moet niet kort maar paar sec de knop indrukken Het 2de opzet stuk gebruikt daar de 1ste niet het goede effect gaf dit is natuurlijk voor iedereen anders eerst is het even raar en wennen De stand instellen maar daarna wow hij is echt geweldig En heel verslavend Een echte aanrader
Womanizer
Bij het gebruik van de viacream hebben zowel ik als mijn partner er effect bij. beiden vinden we het gebruik ervan fijn en maakt de ervaring intenser.
Super!
Het gebruik van deze massagekaars maakt de massage op een manier spannender. De olie smeert makkelijk waardoor je letterlijk over het lichaam glijd.
fijn en makkelijk
Het gebruik van deze creme tijdens het scheren van intieme plekken heeft er bij mij voor gezorgd dat ik geen irriterende jeuk of bultjes meer heb na het gebruik ervan. 10x beter dan voordat ik het...Het gebruik van deze creme tijdens het scheren van intieme plekken heeft er bij mij voor gezorgd dat ik geen irriterende jeuk of bultjes meer heb na het gebruik ervan. 10x beter dan voordat ik het gebruikte.
Super spul
Geweldig dingetje. Hij valt niet op als je hem in je handtas hebt en hij trilt goed. Makkelijk te gebruiken