Super product echt een aanrader

super

Super fijne scheergel die heel erg goed helpt. Geen last meer van bultjes of irritaties dus zeker een aanrader

Super

Een speeltje om in je nachtkastje te hebbe

Lets go

Top product met een top resultaat. Zeker een aanrader!

Fantastisch

Goed spul en heerlijke geuren maar mijn partner en ik missen scheerschuim varianten!

Tijd voor scheerschuim varianten

Kleine proef verpakking bij mijn andere bestelling gekregen.. zo geweldig..
Kleine proef verpakking bij mijn andere bestelling gekregen.. zo geweldig..
Gelijk 's avonds proberen tijdens t scheren en na t scheren. En echt geweldig. Geen irritaties en geen bultjes.. een echte must have voor iedere vrouw.

LOVE IT

Geweldig middel
Vorige verpakking was op.. en als zelf mijn partner al zegt van direct nieuwe bestellen dan is het echt geweldig.
Ook ideaal voor je haar na t stylen met een stijltang....
Geweldig middel
Ook ideaal voor je haar na t stylen met een stijltang. Heerlijk zacht en glad.
Kan niet meer zonder.

LOVE IT

De Clit Banger doet z'n naam eer aan. Het komt het best z'n recht als de vrouw bovenop zit.
Het heeft een fijne harde trilstand.
Ook houdt het speeltje de penis stijf, maar geeft soms wel...
Het heeft een fijne harde trilstand.
Ook houdt het speeltje de penis stijf, maar geeft soms wel een beetje het gevoel alsof deze afknelt.
Een echte aanrader voor een stukje extra genot!

Double pleasure

Mooie veertjes die je gemakkelijk kan gebruiken en verstellen. Min puntje is wel dat de klemmetjes snel los gaan.

Sexy feathers

Weinig nodig voor veel genot. Ladies glide droogt toch sneller op dan gedacht, wel fijn, geurloos en plakloos genieten.

Triple pleasure