Sinds ik Femme Intime gebruik heb ik geen last meer van irritaties. Ik gebruik nooit meer een ander middel. Het aanschaffen is vrij prijzig, maar vervolgens doe je er ontzettend lang mee!

Weg met de irritaties

Heel fijn product. Sinds ik Femme Intime gebruik, heb ik geen irritaties meer. Je doet er lang mee, waardoor het de prijs waard is!

Geen irritaties!

Ruikt echt heerlijk en werkt goed op de intieme zone.
Scheert glad en zacht ook fijn om daarna nog mee in te smeren.

Peach

Smaakt echt naar chocolade echt lekker!

Heerlijk

Om de zoveel tijd toch weer een nieuwe refill fles bestellen. Het beste glijmiddel wat we tot nu toe hebben gehad!

Goed spul!

Eindelijk een scheercrème die voorkomt dat je irritatiebultjes hebt na het scheren.
Fijne geur ook.

Super fijn

Geeft geen irritatie en droogt niet snel op. Zolang er huid op huid contact is blijft het zijn werk doen. Echt aan te raden.

Geweldig

Fijne scheercreme met gewens resultaat

Geweldig

De glijmiddel is erg zuinig in gebruik en kan voor meerdere dingen worden gebruikt. Geeft bij de daad geen irritatie en geen gedoe/rommel. Kleine hoeveelheid nodig. Fijn voor de huid en leuk voor... De glijmiddel is erg zuinig in gebruik en kan voor meerdere dingen worden gebruikt. Geeft bij de daad geen irritatie en geen gedoe/rommel. Kleine hoeveelheid nodig. Fijn voor de huid en leuk voor het voorspel. Plakt niet en trekt snel in de huid.

Doet zijn werk

Niet alleen als glijmiddel, maar ook als massageolie of als middel tegen droge plekjes op ellebogen e.d.

Heerlijk spul..