Het is een heerlijke frisse geur.
Het is ook echt een aanrader!!
Heb geen last van bultjes meer en heb ook lang niet meer zo snel last van wondjes.
Dit is geweldig spul..

Reviewtitel:

Lekker fris en geweldig!!

Ik ben verslaafd..... Zodra het maar kan schuif ik het lichtgewicht apparaatje op z'n plekje. En als lief er niet is, bepaald hij op afstand het ritme en zit de stemming er goed in als hij... Ik ben verslaafd..... Zodra het maar kan schuif ik het lichtgewicht apparaatje op z'n plekje. En als lief er niet is, bepaald hij op afstand het ritme en zit de stemming er goed in als hij thuiskomt. De app mag van mij wel uitgebreider, maar echt een aanrader.

ohmiGod!!! Bedoel je.

Het is super gemakkelijk en je speeltje is zo schoon.
Echt een aanrader om te gebruiken!!

super easy

Wat moet ik er nog over zeggen, niks is overdreven, precies wat er staat, geweldig spul waarvoor je het ook gebruikt, je haren, voor je Bh, voor panty aantrekken, massage en als glijmiddel ideaal.... Wat moet ik er nog over zeggen, niks is overdreven, precies wat er staat, geweldig spul waarvoor je het ook gebruikt, je haren, voor je Bh, voor panty aantrekken, massage en als glijmiddel ideaal. Geen vlekken geen plakkerig gedoe. Perfect.

Geweldig

Dat deze ladiesglide multifunctioneel is weten wij allemaal. maar wat een fijn product ik kan niet meer zonder. ik gebruik hem het liefste als massagemiddel, andere trekken snel in de huid waardoor... Dat deze ladiesglide multifunctioneel is weten wij allemaal. maar wat een fijn product ik kan niet meer zonder. ik gebruik hem het liefste als massagemiddel, andere trekken snel in de huid waardoor je iedere keer moet bijpakken ( bij deze absoluut niet). een regelrechte topper!

amazing

Ik ben zo blij met de Ladies glide. Ik had hem niet alleen de volgende dag al thuis, maar hij doet echt wat ie belooft. Plakt niet, geen vlekken in kleding en meubilair, weinig nodig en het is... Ik ben zo blij met de Ladies glide. Ik had hem niet alleen de volgende dag al thuis, maar hij doet echt wat ie belooft. Plakt niet, geen vlekken in kleding en meubilair, weinig nodig en het is zelfs te gebruiken als haarproduct; een paar drupjes is voldoende om je haar glad te maken, makkelijk door te kammen en te doen glanzen zonder het vet te maken! Ook kan het gebruikt worden in de zomer tegen het schuren van de benen. Ik blijf het een topper vinden!

Niet alleen glijmiddel

Super fijn. Ik wil geen ander glijmiddel tevens ook handig voor andere dingen, zoals tegen pluizig haar (doe er niet te veel in) RVS schoonmaken, waterproof make-up verwijderen. Zelf gebruik ik hem... Super fijn. Ik wil geen ander glijmiddel tevens ook handig voor andere dingen, zoals tegen pluizig haar (doe er niet te veel in) RVS schoonmaken, waterproof make-up verwijderen. Zelf gebruik ik hem ook voor na het scheren van de benen, het resultaat is het heerlijk! Deze ladies glide is multifunctioneel.
Het plakt niet en trekt van zelf in.
Zeer zeker een aanrader, ik kan niet meer zonder!!

Super!

Geproefd en besteld op een avond. Mijn vriend en ik vinden hem lekker en smaakt ook echt naar casis.

Hmm..

Geweldig spul, je speeltje is snel schoon. Geweldig flesje.

Geweldig spul.

Heerlijke geur en heerlijk voor de massage. Nadeel vind ik wel dat er gezegd wordt dat 1 drupje genoeg is voor 1 rug, dit kan ik echter niet bevestigen. Naar ons idee is er meer dan 1 drup nodig.... Heerlijke geur en heerlijk voor de massage. Nadeel vind ik wel dat er gezegd wordt dat 1 drupje genoeg is voor 1 rug, dit kan ik echter niet bevestigen. Naar ons idee is er meer dan 1 drup nodig. Wel doe je er heel lang mee.
Zeker een aanrader!

Heerlijk