Wel een beetje duur, maar ja, dan heb je ook wat. Stinkt en plakt niet en alles is weer lekker hygienisch schoon na het speelkwartier ;)

Fijn spul

Wij gebruiken dit als massage middel. Wat een fijn product! Een kleine hoeveelheid is maar nodig om een heerlijke massage te geven zonder direct een half flesje kwijt te zijn. Stop je dan droogt het... Wij gebruiken dit als massage middel. Wat een fijn product! Een kleine hoeveelheid is maar nodig om een heerlijke massage te geven zonder direct een half flesje kwijt te zijn. Stop je dan droogt het in na een min of 5 en geen vieze vette huid of vlekken in je lakens als je deze aanraakt. Je huid word er ook nog eens heerlijk zacht van. Verder gebruik ik het op droge plekken op mijn huid. En zelfs mijn dure haar serum is de deur uit. Dit werkt net zo goed. En... zo nu en dan laat ik mijn rvs gasfornuis eens mooi glimmen met wat ladies glide!

top product!

Ideaal middel. Ook makkelijk te gebruiken als haar serum, of voor in de zomer als je last hebt van benen die langs elkaar af gaan en een wrijfvlek die irriteert te verhelpen.

Geweldig spul

Ruikt heerlijk! Heb geen enkele irritatie na mijn benen geschoren te hebben!

SUPER

Maakt verwachting meer dan waar..

heerlijk

Ik had er mee van verwacht.
Het is prettig en handzaam, ook dat hij oplaadbaar is, vind ik een pluspunt..
Alleen jammer dat hij mij niet tot een hoogtepunt kan brengen zoals verwacht

twijfel

Het plakt niet en is super zacht, iedereen aan te bevelen

Geweldig

Het doet wat het moet doen, alleen jammer dat er geen gebruiksaanwijzing bij zit, hierdoor kan verkeerd gebruik heel goed voorkomen...

tevreden!

Het is hygiënisch spul, dat in een handig spuitflesje zit.
Stinkt niet :D

Ideaal

Gisteren deze vibrator binnen gekregen.Ik vind het maar een zwakke vibrator, trilt zacht op 2 punten. Niet echt gebruiksvriendelijk.Jammer van mijn €36.-

Geen aanrader......