Heerlijk glijmiddel!

Heel fijn

Ik heb hem eerder gehad deze kaars, hij is de 19,99 zeker waard! De geur alleen al...maakt het super romantisch en rustgevend in je slaapkamer. Niet te rustgevend uiteraard ;-)
Hij is wat...
Hij is wat vettig, dat is iets om rekening mee te houden, maar hij is ZOOO lekker. Op verzoek van mijn vriend wederom besteld, zegt genoeg.

Sensueel

Heb het een tijd geleden op een party besteld. Helemaal geweldig, plakt niet, geeft geen vlekken.
Het enige nadeel: het is zo goed, je blijft het gebruiken, dus een grote verpakking is noodzakelijk ;)

Geweldig!

Ontzettend goed spul!

Super

Vandaag binnen gekregen en ik ben helemaal blij! Erg leuk wat erin zit!!!

Leuk!

Wat een fijn spul voor in bed, massages, de deuren en keuken kastjes! Als ik mijn haar stijl dan gebruik ik t daar ook voor, echt top!

Super!

Heerlijk om te krijgen.

Heerlijk

Mijn vrouw vond ze geweldig;)
Normaal houd ze niet van rosé, maar deze met bling bling was het helemaal. Mag niet ontbreken in je nachtkastje:)

Sexy handboeien

Erg fijn spul!
Het plakt niet, je doet er lang mee.
Maar ik heb ondertussen al wel drie flessen er door heen gehaald ;)

Dit een een aanrader.
Ik heb geen last meer van rode bultjes na het scheren.