Heerlijk spulletje, niet alleen voor intiem gebruik ook ideaal voor een droge huid of pluizig haar, ect.. Ik raad het iedereen aan !!
helemáál Super !!
Wil geen andere scheerschuim meer, geen pijn en jeuk en weg rode bultjes! Tevens doe ik hier heel lang mee, helemaal top !
Heerlijk !
Heerlijke smaak, wat een leuk product om het voorspel mee te beginnen! Heeft bij ons voor veel plezier en smaakvolle momenten gezorgd...
Reviewtitel:
Fantastisch product! Onmisbaar in ieders nachtkastje ;)
GEWELDIG! Heb dit product gekocht tijdens een Ladies Night Homeparty en ik kan echt niet meer zonder. Glijdt zo lekker soepel, fantastisch!
Must-have!
Dit is boven verwachting fijn. Het enigste nadeel is na verschillende keren de uitvouwbare bladeren te gebruiken breekt hij af en komt de stalen draad naar buiten waardoor ik nu dus niet meer 1...Dit is boven verwachting fijn. Het enigste nadeel is na verschillende keren de uitvouwbare bladeren te gebruiken breekt hij af en komt de stalen draad naar buiten waardoor ik nu dus niet meer 1 uitvouwbaar blad kan gebruiken erg jammer. Opmerking Nachtkastje: Wanneer je contact opneemt met onze klantenservice via 0316-251570) zullen wij voor een vervangend exemplaar zorgen.
werkelijk bijzonder
Lekker glad en je kan t overal voor gebruiken vooral ik gebruik het na het scheren van mn benen dan is t lekker glad ook fijn als glijmiddel en massage een echte aanrader
heel fijn spul
Super fijn om je toys mee schoon te maken
erg fijn
Erg lekker smaakje
lekker
Deze is echt top geen rode bultjes meer niks lekker glad scheer resultaat