Super fijne scheergel. Mijn man gebruikt het ook na het scheren
Super!
Een veelzijdig artikel, die je voor alles kan gebruiken. Glijmiddel, gespleten haarpunten, panty's aantrekken, Psosiasis enz. I.v.m. mijn eczeem kan ik niet goed tegen andere glijmiddelen...Een veelzijdig artikel, die je voor alles kan gebruiken. Glijmiddel, gespleten haarpunten, panty's aantrekken, Psosiasis enz. I.v.m. mijn eczeem kan ik niet goed tegen andere glijmiddelen en is de LadiesGlide een echte uitkomst. Ik raad het mijn vrienden ook aan.
Veelzijdig artikel
Hele fijne scheercréme, die niet vet is en die heerlijk wegscheert. Mijn man zweert erbij, geen irritaties en bijna geen kans op snijden tijdens het scheren. Superfijn product, die ik...Hele fijne scheercréme, die niet vet is en die heerlijk wegscheert. Mijn man zweert erbij, geen irritaties en bijna geen kans op snijden tijdens het scheren. Superfijn product, die ik mijn vrienden aanraad.
Heerlijke scheercréme.
Het is een leuke doos om dingen te proberen. Er zit van alles wat in voor een leuke prijs. Mijn partner vond het een geslaagde verrassing!
Leuk om te proberen.
Een aanvulling in mijn toybox !!! Werkelijk een genot !!!
aluminium buttplug
Een beetje pijn is ohhhhh zo fijn! I Love it
Tepelklemmen
En of -ie de G-Spot kan vinden! Deze heb ik net de afgelopen Ladies Night besteld. Zeker geen spijt van!
Jaaaaa!
Smaak is nog niet eens zo gek. Geproeft op de Ladies Night, en direct maar besteld. Snoept lekker weg! ;-)
Best lekker!
Elke keer als je een toy koopt moet je gewoon ook toycleaner kopen. Je kan nooooooooit genoeg hebben! Top spul. Doet wat het moet doen.
Onmisbaar!
Voor een leuk feestje zijn dit leuke glaasjes om je gasten te verwennen met een leuk plaatje en een lekker drankje