Het is een geweldig apparaat! Het gaat echt bijzonder snel, maar hou je het standje laag, dan kun je er wat langer van genieten.
Het gebruik is gemakkelijk, design is leuk, alleen hoor je hem...
Het gebruik is gemakkelijk, design is leuk, alleen hoor je hem wel goed, maar dat mag de pret zeker niet drukken.
Het blijft een echte aanrader.

Geweldig!

Hij is geweldig fijn, brengt je snel hoger en hoger !

Hoger en hoger

Fantastisch spul, als je 'klaar' bent droogt het op zonder vlekken of gedoe, ideaal!

Super!

Deze is super! Wat een genot geeft deze toy! Echt fantastisch! Echt een aanrader. Hele nieuwe manier van genieten.

Fantastische toy!

Wat een fantastisch product is dit, hier kan ik niet meer zonder. Gebruik het om te scheren en na het scheren. Mijn partner trouwens ook.

Super product

Gebruik de ladiesglide nu al een paar jaar als: glijmiddel, voor massages, smeer het op na het scheren en ga zo maar door! Het is gewoon een super middel!

super middel!

Deze body is het bestellen niet waard. Het is een onding en zit voor geen meter. Het kruisloze gedeelte eindigt rondom mijn navel als ik de body probeer te dragen als op de afbeelding. De enige... Deze body is het bestellen niet waard. Het is een onding en zit voor geen meter. Het kruisloze gedeelte eindigt rondom mijn navel als ik de body probeer te dragen als op de afbeelding. De enige mogelijkheid om het kruisloze gedeelte ook echt bij het kruis te laten beginnen, is door mijn borsten niet in de body te laten vallen maar eroverheen. Dat ziet er niet mooi uit, het hoort gewoon niet zo te zitten. Aan mijn lichaam ligt het niet, ik heb gewoon een gemiddelde lengte, maat 38 en een cup C. Lijkt me dat dat wel zou moeten passen in een M/L bodysuit, maar nee, de verhoudingen van het pakje kloppen echt voor geen ene meter. Jammer.

Jammer.

Deze bodysuit is héél mooi en zeker het bestellen waard. Zit als gegoten, strecht mee met bewegingen en mijn lichaam wordt er prachtig door gecomplimenteerd. Aanrader!

Reviewtitel:

Lichaam wordt erdoor gecomplimenteerd.

Erg fijn! plakt niet ruikt niet glijdt er goed

Erg fijn

Lekker spul! erg spannend om je partner eens lekker te masseren met deze kaars!

Lekker spul