Goede kwaliteit, snelle levering en discreet verpakt
Supersnelle levering
Viv
Producten zijn goed verpakt en snel geleverd
Reviewtitel:
Leuke producten om lekker te genieten
Jol
Hele fijne producten en snelle en discrete levering.Dank U.
Super tevreden
Larissa
Net besteld maar hoorde via via dat het goede kwaliteit is
Goede kwaliteit
Mark
Sexy Secrets cadeau set besteld. Snel geleverd. Zaten een paar leuke en minder leuke dingen in. Volgens de omschrijving zou er een koppeltoy in zitten, maar helaas. Vraag me ook af wat een dildo met...Sexy Secrets cadeau set besteld. Snel geleverd. Zaten een paar leuke en minder leuke dingen in. Volgens de omschrijving zou er een koppeltoy in zitten, maar helaas. Vraag me ook af wat een dildo met zuignap in een pakket voor koppels doet.
Oke, maar niet top
D
Snelle levering en netjes verpakt
Tevreden
Corina
Snel geleverd, discreet. Fijne producten
Super
Ella
Alles is top, maar discreet is niet waar. Het staat open en bloot op me bankrekening. En inplaats van dat het gewoon zoals elk normaal pakketje binnen komt, moet ik me id kaart laten zien en een...Alles is top, maar discreet is niet waar. Het staat open en bloot op me bankrekening. En inplaats van dat het gewoon zoals elk normaal pakketje binnen komt, moet ik me id kaart laten zien en een handtekening zetten. Vind dat totaal niet discreet. Erg jammer weer want dit leverde mij wel een erg gênante avond op!