Oh yeah! zijn geld dubbel en dwars waard, heerlijke boost en ontzettend leuk om samen met je partner uit te proberen

Reviewtitel:

Zijn geld dubbel en dwars waard

Werkt goed!

Werkt goed

Kreeg ik bij een grote bestelling gratis bijgeleverd,
de ogen van mijn vriend gingen nog wat verder open toen ik deze aan trok, erg leuk setje!

NULL

Alle benodigdheden voor een goede massage! Sfeer, kaarslicht, en massageolie, wat wil je nog meer.
Wel zijn de eerste druppels direct op je huid aan de warme kant. Daarom dus eerst op je hand gieten en niet gelijk op je lichaam.

Reviewtitel:

Alles voor een goede massage

Gebruikte het al jaren. Op een gegeven moment verhuisd en toen het flesje leeg was dacht ik dat ik wel kon scheren met het schuim van mijn vriend. Nou dat heb ik precies 1 week volgehouden. Rode... Gebruikte het al jaren. Op een gegeven moment verhuisd en toen het flesje leeg was dacht ik dat ik wel kon scheren met het schuim van mijn vriend. Nou dat heb ik precies 1 week volgehouden. Rode bultjes kwamen gelijk terug. Lijkt wel een oorlogsgebied. Dus als een gek nu gelijk mijn eigen watermeloengeurtje weer besteld en via Ideal betaald. Ik zeg stuur maar af dit geweldige spul waarvan het flesje ook nog eens heel mooi staat in de badkamer.

Gebruikte het al jaren

Sinds kort een nieuwe vriend. Hij gebruikte altijd een gewone scheerschuim en zijn huid ziet er altijd wat geirriteerd en rood uit. Heb hem mijn laatste beetje
Femme Intime laten gebruiken....
Femme Intime laten gebruiken. Dat vond hij al zo'n groot verschil. Het brandde gelijk niet meer. Ik weet zeker (uit ervaring) dat hij zodra hij zijn eigen flesje heeft ook de rode en geirriteerde huid binnen no time verdwenen is. Voor ons niets anders meer.

Mijn nieuwe vriend

Inmiddels het derde setje besteld ;) Wat een heerlijk speeltje voor ons samen. Op zoveel verschillende manieren te gebruiken. Het lijkt een beetje op de we-vibe qua werking (ligt aan de manier van... Inmiddels het derde setje besteld ;) Wat een heerlijk speeltje voor ons samen. Op zoveel verschillende manieren te gebruiken. Het lijkt een beetje op de we-vibe qua werking (ligt aan de manier van plaatsen) alleen deze is dus meer veelzijdiger.

Inmiddels het derde setje

Geweldig lekker met de mirage heerlijke trilling.

Heerlijke trilling

Een heerlijk produkt geen bultjes meer na t scheren het ruikt lekker en is gelukkig online te bestellen.

Gelukkig online te bestellen

Super spul, fijn in gebruik en plakt niet!

Fijn in gebruik