Erg fijne scheergel,klopt wel inderdaad dat je voor je benen meer nodig hebt dan één pompje. Werkt wel goed tegen de rode bultjes :)

Erg fijne scheergel

Ik kreeg deze ladies glide gratis, ter compensatie van een ander kapot product (waarvoor ik ook direct een nieuwe kreeg).
Hierdoor vond ik uit dat het een geweldig glijmiddel is en ook een...
Hierdoor vond ik uit dat het een geweldig glijmiddel is en ook een fijne massage olie (veel fijner dan durex play, ook glij- en massage gel, maar die droogt erg snel op in vervelende korreltjes).
Inderdaad ook erg fijn voor plakkende benen in de zomer!

Geweldig glijmiddel

Wist in eerste instantie niet zeker of ik het wel nuttig vond, maar zie er nu zeker de meerwaarde van in!
Goed voor mijn speeltjes en natuurlijk voor mijzelf!
Is in verhouding wel een stuk...
Goed voor mijn speeltjes en natuurlijk voor mijzelf!
Is in verhouding wel een stuk duurder geworden...

Goed voor mijn speeltjes

Gewoonweg lekkere chocolade, goed van genoten.

Goed van genoten

Erg fijn goedje. Vond wel zoals meerdere ook de mannenversie fijner dan die voor vrouwen.
Gebruik het regelmatig!

Erg fijn goedje

Vind hem vooral fijn als cockring, maar denk dat ik hem zonder afstandsbediening fijner zou vinden.
Ook los fijn te gebruiken!

Ook los te gebruiken

Erg fijn speeltje van degelijk materiaal, ben er erg tevreden over.

NULL

Fijne simpele vibrator die zijn werk doet.

Doet zijn werk goed

Dit product wil ik al heel lang een keer kopen omdat het me zo leuk lijkt (vind die met draad minder, want dan is het hele idee weg).
Maar je komt ze niet zovaak tegen en ik vind deze nog...
Maar je komt ze niet zovaak tegen en ik vind deze nog steeds zo duur..
Komt een keer goed!

Reviewtitel:

Wil deze al een hele tijd kopen

Heel fijn spul, voelt fluweelzacht aan en droogt niet snel in. Echt een aanrader! Ook gewoon te gebruiken bij bijv. droge handen, ellebogen etc.

Voelt fluweelzacht aan