Toen we deze in het echt zagen, hadden we echt zoiets van; is dit het? Het ziet er wel vreemd uit en voelt plakkerig/glibberig.
Maarrrrr..... de man vindt het inderdaad heerlijk, lekker...
Maarrrrr..... de man vindt het inderdaad heerlijk, lekker insmeren met Ladiesglide en het werkt soepel en super! Ontzettend apart gevoel volgens mijn partner!
Aanrader voor de mannen dus!

NULL

Hij ziet er goed uit, voelt ook goed.
Hij ziet er goed uit, voelt ook goed.
Heeft verschillende mogelijkheden qua rotatie (links of rechts) en verschillende standen vibratie. Kan ook beide tegelijk gebruiken (roteren en vibreren).
Nog maar 1x gebruikt en was nog even onwennig, maar... zijn verwachtingen al waar gemaakt!

Ziet er goed uit

Sinds ik ladies glide heb leren kennen kan ik me een leven zonder niet meer voorstellen!! Wat een heerlijk middel; heeft ons sexleven zeker verrijkt en zoals al vaker vermeldt; ook voor andere... Sinds ik ladies glide heb leren kennen kan ik me een leven zonder niet meer voorstellen!! Wat een heerlijk middel; heeft ons sexleven zeker verrijkt en zoals al vaker vermeldt; ook voor andere doeleinden super!!!

Wat een heerlijk middel

Fijn spul
zelfs tijdens de zwangerschap gebruikt
ook als je een drooge huid hebt werkt het
perfekt dus voor iedr wat wils

Voor ieder wat wils

Echt super fijn spul. Plakt niet, niet vet en heerlijk in gebruik. Tijdje geleden aangeschaft via een feestje en meer dan blij dat hij nu te bestellen is via de site! Helemaal top! Een echte aanrader

Echt super fijn spul

Ik vind dit echt een geweldig product! Ik heb hiervoor 3 keer het kleine flesje gehad. Nu toch maar een refill besteld.

Het plakt niet, is heerlijk om mee te masseren en is...

Het plakt niet, is heerlijk om mee te masseren en is multifunctioneel!

Geweldig product

Op aanraden van mijn zus heb ik deze op de ladiesnight besteld. Het is een heerlijke crème om mee te scheren!
De bekende bultjes heb ik vrijwel niet meer. Ook is het scheren zelf niet stug, het is zacht en irriteert ook niet!
Dus, weer een nieuwe besteld! Kan bijna niet wachten tot dit geurtje in mijn badkamer staat.

Reviewtitel:

Heerlijk om mee te scheren

Mijn eerste vibrator!
Heel fijn en klein! Met leuke opzet stukjes voor verschillende ervaringen!

Mijn eerste vibrator

Heel fijn spul!
Laatst op een party gekocht.
Eerst getest, is echt een aanrader voor een massage!
Ruikt lekker, en is lekker verkoelend!

NULL

Overal goed voor! Voor massage, tijdens en na het scheren, sex EN voor het piepende konijnekooi deurtje te repareren. :D

Overal goed voor