ZWAAR! Na een moeilijke bevalling was ik eigenlijk zo goed als incontinent. Met veel oefenen en heel veel gebruik lukt het dan toch n beetje om het allemaal weer een beetje in vorm te krijgen. Er is... ZWAAR! Na een moeilijke bevalling was ik eigenlijk zo goed als incontinent. Met veel oefenen en heel veel gebruik lukt het dan toch n beetje om het allemaal weer een beetje in vorm te krijgen. Er is geen lol aan zo maar het helpt wel!!!

NULL

Dit speeltje was op tijd geleverd, goed verpakt en ziet er goed uit. Hij werkt goed alleen werkt de aan/uit knop niet helemaal dus hij gaat soms spontaan aan - dus draai ik de dop van de batterij... Dit speeltje was op tijd geleverd, goed verpakt en ziet er goed uit. Hij werkt goed alleen werkt de aan/uit knop niet helemaal dus hij gaat soms spontaan aan - dus draai ik de dop van de batterij maar los, werkt ook.

Ziet er goed uit

Erg fijn!
Geeft absoluut geen vlekken in kleding of beddengoed.
Als je blijft smeren blijft het ook glijden.
Je haar word er ook moooi van!

Erg fijn

Deze scheergel een keer gekocht op een party, erg fijn spul. Is verzachtend voor de huid.
Absoluut geen last van bultjes, ideaal!

Reviewtitel:

Absoluut geen last van bultjes

Super spul!! Niet vet, trekt niet snel in. Je krijgt er een hele zachte huid van.

Reviewtitel:

Je krijgt er een hele zachte huid van

Erg makkelijk en goed schoon te maken!

Erg makkelijk

TOP!!

TOP

Fijn, dat oefenen zo leuk kan zijn. Reinigen is geen probleem.

Oefenen kan leuk zijn

Een film die alles bevat, spannend om samen te kijken. Inderdaad mooi gefilmd. Ook ik overweeg om de andere film te bestellen.

Reviewtitel:

Spannend om samen te kijken

Het is een super product om mee te scheren! Ruikt lekker en is heerlijk zacht.

Reviewtitel:

Ruikt lekker en is heerlijk zacht