Diane Degros

Duidelijk

Natas

Heel goed bestelling gingen ze meteen mee aan de slag

Veel keuze qua producten met goede uitleg erbij

Hanneke Schumer

Vlotte levering, duidelijke website.

De uitleg filmpjes

Goed. Snelle levering, zelfs als je op zondag bestel, volgende dag in huis. Dikke duim

Verzending

amber

Helemaal geweldig, top service, snelle levering en mankementje is binnen 2 dagen opgelost.

Fijne uitleg bij de producten, overzichtelijke website, snelle levering ondanks de drukte en wat een topservice als er iets mis is of niet klopt met je bestelling. Wauw!!

amber hopmans

Snel geleverd, duidelijke info

snelle levering en de info zijn sterke punten

Reactie Nageldeco.nl:

Beste Amber Hopmans,
Beste Amber Hopmans,
Dankuwel voor uw review. Als een artikel beschadigd of kapot aankomt heeft u natuurlijk recht op een nieuw product. U kunt dan het beste direct even schriftelijk contact opnemen met onze klantenservice info@nageldeco.nl. We gaan u een nieuwe lamp toezenden, u ontvangt hiervan nog een bericht van verzending.
Heeft u verder nog vragen laat het ons weten.
Vriendelijke groet,
Marian Castricum
klantenservice Nageldeco

D. Spaninks

Snel geleverd en goede service. Er ontbrak een gelpenseel in de geleverde doos. Ik heb Nageldeco hierover gemaild en ze hebben meteen de volgende dag een nieuwe toegezonden. Echt top klantenservice!

Klantenservice

Astrid Wijnia

Snelle verzending. Er was een foutje gemaakt bij het inpakken van de bestelling. 1 belletje en het werdt gelijk geregeld. 2 dagen later had ik het juiste product in huis en mocht het foute houden.... Snelle verzending. Er was een foutje gemaakt bij het inpakken van de bestelling. 1 belletje en het werdt gelijk geregeld. 2 dagen later had ik het juiste product in huis en mocht het foute houden. Erg attent.

Goed telefonisch bereikbaar en erg vriendelijk. Snel met verzenden.

Susanne

Zeer goed

ruim assortiment en goede prijs

Fun with nails

Fijn dat de bestelling snel geleverd worden . Goede prijzen voor goede producten

Prijzen duidelijke uitleg op de site over producten .