Dggdfhjvfrhvcgjk

Agthkjfghncfjjbfhh

Reactie Nageldeco.nl:

Dankuwel voor uw beoordeling. Uit eerder e-mail contact hebben we u laten weten dat de artikelen niet voor retour in aanmerking kwamen. We begrijpen we uw teleurstelling daarover, maar Nageldeco.nl... Dankuwel voor uw beoordeling. Uit eerder e-mail contact hebben we u laten weten dat de artikelen niet voor retour in aanmerking kwamen. We begrijpen we uw teleurstelling daarover, maar Nageldeco.nl hanteert de wettelijke termijn van 14 dagen. Uw aanvraag kwam dik 4 weken na bezorgdatum.
Ook waardeert u de productinfo als matig. Graag zouden we van u willen vernemen welke informatie u graag had willen toegevoegd zien.
Alvast vriendelijk bedankt voor uw medewerking.

Mar

Al mijn pakketjes kwamen dus dat was fijn. Verder was ik ook tevreden met de producten.

Producten zijn goed verpakt, waardoor niks is gelekt. Producten komen daadwerkelijk aan bij bezorgadres.

Marta

Ok

Ok

Slecht

Nette levering

Reactie Nageldeco.nl:

Beste klant,
Beste klant,
Wat vervelend om te horen dat u ontevreden bent, we begrijpen uw teleurstelling daarover. De aangeschafte producten zijn van hoge kwaliteit en hebben we al jaren naar volle tevredenheid in ons assortiment. Wellicht kunnen we samen met u achterhalen wat precies het probleem is, waardoor u onze producten als producten met een slechte kwaliteit beoordeeld. We helpen u graag verder en graag horen we dan ook van u.
Vriendelijke groet,
Marian Castricum
klantenservice Nageldeco

Sylvia

Heel goed

Vullers-joosten

Zeer tevreden en snelle levering

Nvt

Ineke Wiegman Pedicure

Ik heb voor het eerst een bestelling gedaan

Weet ik niet

particulier

Sarita Jairam

Duidelijke communicatie en producten komen snel aan.

Groot assortiment

Vlinder nagels