M. Hoogeveen

(Bewerkt)

Op de nalevering zit ik al drie weken te wachten alsmede ook op het bedrag van artikelen die ik netjes en correct terug heb gestuurd ( d. d. 30 Maart 2020 ) drie weken geleden. Tot nu toe nog steeds... Op de nalevering zit ik al drie weken te wachten alsmede ook op het bedrag van artikelen die ik netjes en correct terug heb gestuurd ( d. d. 30 Maart 2020 ) drie weken geleden. Tot nu toe nog steeds geen reactie of terug storting van ca. 90 Euro .

Bestelling wel snel geleverd

TALITHA

Redelijk

snelle levering

Reactie Nageldeco.nl:

Beste Talitha,
Dankuwel voor uw bericht.
Wat vervelend om te horen dat 1 tubetje uitgedroogd is. Wilt u even via de mail doorgeven om welke kleur het gaat?
Graag horen we van...
Beste Talitha,
Dankuwel voor uw bericht.
Graag horen we van u.
Vriendelijke groet,
Marian Castricum
team Nageldeco

Jennice

Ondanks de crisis redelijk snelle levering van de producten

Goede informatie op de website.

lucinda madeira

Duidelijk volledige webwinkel

Leonie Gebuis

Een snelle levering!

Een snelle levering!

Over de producten ben ik NIET te spreken!! 2 stuk gellak, prep, primer & top coat van MysticNails besteld. De gellak klont enorm (zelfs na schudden en schoonmaken kwastje), de top coat ontstaan gaatjes in en verkleurd enorm in de zon, de primer ruikt erg chemisch en brand enorm, de prep wederom ook een erg sterke chemische geur. Met een ander vast merk nooit last van!
En word op dezelfde wijze aangebracht.
De X-bond base van Molly lac, klont ook enorm bij gebruik en in het flesje zelf.

Kortom.. echt troep! Rijp voor de prullenbak als je het mij vraagt! Daar gaan de centen voor geen enkele kwaliteit helaas.. erg jammer.. :( en neem aan dat je je geld er niet voor terugkrijgt.

Isa x

Snelle reacties

Mariëlle

Zeer tevreden over de geleverde bestelling

Goede informatieve site. De levering voldoet aan mijn verwachting.

Kayleigh

Slecht

Reactie Nageldeco.nl:

Beste Kayleigh,
Dankuwel dat u ons heeft laten weten dat het probleem is opgelost.
Jammer dat u niet bent ingegaan op onze uitnodiging om ons opnieuw te beoordelen.
Wij wensen u verder...
Beste Kayleigh,
Dankuwel dat u ons heeft laten weten dat het probleem is opgelost.
Wij wensen u verder veel plezier met uw aankoop.
Vriendelijkegroet,
Marian Castricum
klantenservice Nageldeco

Marjan de wit

Super snelle levering

Laatste keer zat er een product niet bij na 1 mailtje en 1 werkdag product in huis super