Erg tevreden over de gehele lijn! Nageldeco.nl komt al zijn afspraken en beloften na!

Top producten en snelle levering

Inge warmbier

Ik heb geen idee, want ik heb namelijk nog niks ontvangen. De bestelling zouden volgens jullie op dinsdag 2 Jan verder gaan dus klopt ook al niet

Beste Inge Warmbier,
Beste Inge Warmbier,
Wanneer een bestelling niet op tijd arriveert kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice (telefonisch of per e-mail) zodat we het direct kunnen oplossen. De door u gekozen betaalwijze is Afterpay. Afterpay heeft de betaling niet geaccepteerd, hiervan bent u per e-mail op de hoogte gebracht. Dit is de reden dat uw bestelling door ons niet verwerkt is. We kunnen u een betaallink toezenden, wilt u alleen met Afterpay betalen dient de bestelling opnieuw geplaatst te worden in verband met de gegevens toetsing van Afterpay zelf.
Graag horen we van u.
Vriendelijke groet,
Marian Castricum
klantenservice Nageldeco

Melissa

Goed verpakt en zelfde materiaal als in de beschrijving op de site

Beste Melissa,
Beste Melissa,
Vervelend om te horen dat uw bestelling een dag later arriveerde dan gepland. Zoals de track trace aangaf was het erg druk Bij de PostNL waardoor de vertraging is ontstaan.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en heeft u verder nog vragen laat het ons weten.
Vriendelijke groet,
Marian Castricum
klantenservice Nageldeco

Goede service,vlotte levering , goede producten

Altijd bereikbaar,mail vlot beantwoord geen

Prima.

Snelle reactie

Tara

Keurige, vlotte en correcte afhandeling. Alles netjes en snel thuis. Mooie kwaliteit.

Goede informatie.

Snelle levering! Aardige mensen

Kimberly

Goede ervaring met nageldeco. Goede producten voor een goede prijs, daarnaast snel afgeleverd. Enige wat is mis is een handleiding van hoe je bepaalde producten gebruikt, maar dat ligt wellicht meer... Goede ervaring met nageldeco. Goede producten voor een goede prijs, daarnaast snel afgeleverd. Enige wat is mis is een handleiding van hoe je bepaalde producten gebruikt, maar dat ligt wellicht meer aan het feit dat ik geen professional ben :) verder zal ik deze webshop aanraden aan anderen en zeker weer wat bestellen!

Goed verpakt

Ik heb de bestelling niet ontvangen
Dus ik ben nog niet tevreden helaas

?

Beste,
Uw bestelling is niet door ons in behandeling genomen omdat de betaling niet voldaan is.
Alleen betaalde orders worden verwerkt. Wilt u dit even nakijken? Dankuwel.
We wensen u...
Beste,
Alleen betaalde orders worden verwerkt. Wilt u dit even nakijken? Dankuwel.
We wensen u een prettige jaarwisseling.
team Nageldeco