Kasom

Ik wacht nog op mijn laatste bestelling.. 2 weken geleden ofzo besteld

Ik kan de hulp service niet vinden

Lara Mejhed

Geweldig en op tijd

Op tijd

Sabine Van Pol

Goede en snelle service

Zeer duidelijk product uitleg

Aisha Kronemeijer

Super fijn en vaak snel mn spulletjes binnen!

Overzichtelijk en vaak snel met de spulletjes.

De site is af en toe best langzaam, misschien kunnen jullie daar wat voor regelen maar voor de rest goed.

Marco

Een grote drama!

Mensen bestel hier niet ! ik heb voor mijn nichtje 2x nagellak besteld met als verzending optie betaald voor DHL pakket, spullen zijn opgestuurd als gewone brief post ! en na een week niet aan... Mensen bestel hier niet ! ik heb voor mijn nichtje 2x nagellak besteld met als verzending optie betaald voor DHL pakket, spullen zijn opgestuurd als gewone brief post ! en na een week niet aan gekomen, wat een oplichting! en per telefoon, email wordt niet meer gereageerd ! ban deze toko, ik ga verdere stappen ondernemen aan deze toko maar trap er niet in en bestel hier niet !

stop met die onzin

Madelief van der Meer

Ik vind de nagelproducten van uw bedrijf heel erg fijn ook is er een snelle levering het enige min puntje is dat de website soms heel lang laat maar al met al een hele goeie ervaring!!

Goede producten en snelle levering.

De website laat heel erg langzaam dus dat is mijn enige min puntje.

Sandra Gerards

Duidelijke site, snel bezorgt

Duidelijk site, snelle levering

Bestelling is goed en vlot verlopen, daarom geen verbeterpunten

Chloë van der Ziel

Verliep goed

Site werkt op telefoon erg slecht

Naraisa Pengel

Mijn ervaring met dit bedrijf is een hele fijne ervaring snelle reacties als ik vragen heb, goede klanten service de terug sturen is gemakkelijk en de bestellingen komen altijd op tijd en in een... Mijn ervaring met dit bedrijf is een hele fijne ervaring snelle reacties als ik vragen heb, goede klanten service de terug sturen is gemakkelijk en de bestellingen komen altijd op tijd en in een stuk binnen ik ben altijd heel blij met mijn bestellingen van dit bedrijf.

goede klanten service, snelle reacties

de hoeveelheid van de producten beter zichtbaar maken

Mandy Herr

Leuk bedrijf! Snelle levering, goede kwaliteit! Ook veel diversiteit aan producten. Ik raad dit bedrijf zeker aan!

Snelle levering, mooie nette website!

Er zou eventueel in de toekomst een nóg breder aanbod van verschillende merken en hun producten kunnen komen.