Anne-mae Van Schaik

Goede ervaring, ik was erg tevreden met de levering en hoe ik werd geholpen. De site is erg duidelijk en fijn om spulletjes op te zoeken.

Ik werd op de hoogte gehouden met hoe ver de bestelling was.

N.V.T.

Joëlle Jansen

Ik kreeg me pakketje snel binnen het was alleen maar de helt van wat ik had besteld dus heb ik gebeld maar na 1,5 week nog niks binnengekregen. Word ook bijna nooit opgenomen en gereageerd op mijn... Ik kreeg me pakketje snel binnen het was alleen maar de helt van wat ik had besteld dus heb ik gebeld maar na 1,5 week nog niks binnengekregen. Word ook bijna nooit opgenomen en gereageerd op mijn mail. Wel goede kwaliteit voor een mooie prijs.

Goede prijs. goede kwaliteit. Veel producten.

Beter berijkbaar zijn.

Minerva Tosch

Snelle leveringen, pakket netjes ingepakt.

Goede producten en een snelle levering!

Je ziet dat de website voor een pc is gemaakt. Ik vind de website niet zo gebruiksvriendelijk als ik op mn mobiel wil bestellen. Het loopt constant vast of laad niet naar behoren. (Nee ligt niet aan... Je ziet dat de website voor een pc is gemaakt. Ik vind de website niet zo gebruiksvriendelijk als ik op mn mobiel wil bestellen. Het loopt constant vast of laad niet naar behoren. (Nee ligt niet aan mijn bereik of wifi andere websites functioneren prima). Mijn tip is de website ook mobiel vriendelijk te maken of een app te introduceren. Vaak wil ik een bestelling plaatsen maar dan laad de website zo traag dat ik geen zin meer heb om de bestelling af te ronden. Ook als je van producten wilt switchen of de zoekfunctie wilt gebruiken, krijg je onnodige producten naar voren terwijl je naam duidelijk intypt.

Juul Jelles

Goed.

Goeie producten

Meer informatie over producten

fleur vroon

Super snelle levering en goede prijs-qualiteit verhouding

Breed assortiment Mia Secret producten

Een mediavormgever huren voor een hip logo en website design ;)

Marieke

Slecht en reageren nergens op!

Duidelijke website

Op 29-9 producten besteld en nog niet ontvangen. Via div manieren contact gezocht met de vraag waar mijn bestelling blijft. Totaal geen reactie gekregen op telefoon, Voicemail en e-mail. Dit was de... Op 29-9 producten besteld en nog niet ontvangen. Via div manieren contact gezocht met de vraag waar mijn bestelling blijft. Totaal geen reactie gekregen op telefoon, Voicemail en e-mail. Dit was de eerste keer hier besteld en nooit meer. Graag alsnog reactie en ontvang graag mijn bestelde producten!

Sara Baeza Castaneda

Geweldige service en geen bezorgkosten!

snel en simpel

Marleen Bol

Heel goede poeder fijn om mee te werken

Was er heel snel al binnen een week.

Miss iets grotere pot was best weinig voor dat geld.

S Quast

Makkelijk en snel!

Overzichtelijk, veel op vooraad

Is er niet

Iris Ufkes

De eerste keer levering ging super goed was snel binnen alleen de 2de keer duurde helaas wat langer had gelukkig de producten niet heel snel nodig maar wel jammer verder echt super bedrijf en... De eerste keer levering ging super goed was snel binnen alleen de 2de keer duurde helaas wat langer had gelukkig de producten niet heel snel nodig maar wel jammer verder echt super bedrijf en duidelijk.

Overal staat duidelijk wat je waar kunt vinden

Soms producten die uitverkocht zijn even op de site zetten