Snelle, correcte levering.
Duidelijke website, gemakkelijk om te bestellen.
Service: 1 x een verkeerd product geleverd en dit werd heel snel opgelost.
Service: 1 x een verkeerd product geleverd en dit werd heel snel opgelost.
Goede producten en bij vragen word je snel geholpen
teogankelijke website
feedback moet begrijpen dat bij eenmalige aankoop niet alle vragen beantwoordbaar zijn.
wat is de zin van verplichte beantwoording after sales in zo'n geval/
De snelle levering en betaalbare producten
Ja, meer op Facebook of instagram posten van klanten die de gellac hebben gebruikt zodat je kan zien hoe een kleur in het echt er uit ziet.
Beste Angela,
We plaatsen inderdaad geregeld foto's op Instagram van onze klanten. Ook gebruiken we deze pagina: https://nagelfabriek.nl/gellak-swatches
Het is heel lastig om kleuren goed...
Goedemorgen,
We hebben inderdaad gemaild dat het al verzonden is.
Maar geen reactie meer gekregen en er dus vanuit gegaan dat het ondertussen bezorgd is.
Als je wil kan je eventjes...
Heb op verschillende websites gekeken...deze vd Nagelfabriek was het duidelijkste.
Voor nu nog niet!
Bedankt!
De producten voldoen aan de omschrijving. Super kwaliteit.
De verzendkosten voor een nagellakje wat door de brievenbus is gekomen is het erg duur. Ik had alsnog verwacht dat dit als pakket geleverd zou worden. Logisch na zoveel verzendkosten te betalen.
Je pakketje is ook als pakket verzonden, dit zie je ook aan de ontvangen track and trace code. Misschien heb je een grote brievenbus, waardoor de pakketbezorger het door de bus kon doen zonder aan...
Prijs kwaliteit heel goed
Tot op heden niets aan te merken
Heb je hier een mailtje over gestuurd? Want het mag natuurlijk niet dat een product open is.
snelle verwerking en bezorging