Goed, snelle levering en alles was mooi verpakt.

Een duidelijke uitleg bij alles.

De kleuren in het pakket van parelmoer en glitter zijn niet mooi.

Duidelijke website, snelle levering en goede producten.

Snelle levering, instructie bij producten, goede prijs kwaliteit.

Ik kan op dit moment niks bedenken om te verbeteren. Hele goede ervaring bij mijn eerste bestelling.

Laila bouzoumita

Super goed produkten
Ik ben er blij mee

Ja

Kim

Mijn ervaring is heel goed! Meer dan goed!

Super snelle levering, ze reageren ook snel op de mail, goede kwaliteit producten

Nee, geen. Zou zeggen ga zo door, jullie hebben er een klant bij!!! ;)

Super

Snel

Duidelijke bedrijfsvoering en snelle levering. Alleen de betaling via IDEAL wilt wel eens vastlopen. Heb ook nog telefonisch contact gehad en werd duidelijk en vriendelijk te woord gestaan

Hele snelle afwerking van de bestelling

Verpakking en levering

Verbeterpunt 1: kleuren op de website zijn niet hetzelfde weergegeven als op de folder.
Verbeterpunt 2: ik heb zojuist 3 nagellakjes besteld. Nu echter gelijk 4=3 actie.
Dat voelt...
Dat voelt helemaal niet fijn ?

Caroline

Zeer positief! Alles goed en keurig ingepakt en snel geleverd.

Mooie producten tegen een nette prijs.
Leuke website.

Nee, ga zo door!

Sonnie

Snelle service?

anke de vries

Mijn ervaring.. ik bestel al vanaf bijna het begin mijn producten bij de Nagelfabriek...
het is gewoon voor prive gebruik dus het is niet heel veel maar ik ben wel super tevreden !

Snelle levering en de website werkt gemakkelijk en snel!
Ook vind ik de reactie op de mail erg snel.
Snelle levering en de website werkt gemakkelijk en snel!
Ook vind ik de reactie op de mail erg snel.
Het oplossen van foute levering geef ik een dikke 10 voor! Rond de feestdagen een andere kleur gellak gekregen dan dat ik had besteld, via de mail een berichtje over gedaan en de volgende dag had ik de juiste kleur in huis, echt super !

Op dit moment kan ik zo even geen verbeter punten noemen, ik ben als klant vanaf dat ze ent begonnen en ben vanaf dag 1 al tevreden over de service ...