Fijne snelle levering

De snelheid van de levering

Geen verbeterpunten

Bianca

Zeer goed. Duidelijke website. Gebruiksvriendelijk en werkt goed met bestellen en betalen. Snelle, goede levering en niet vergeten goede producten voor een nette prijs

Betrouwbaar met mooie producten. Levering update.

Nee. Ik heb nu 1x besteld, maar alles ging goed, snel en ik ben tevreden met de kwaliteit van de producten. Tip: ga zo door ?

Top

Goed bereikbaar en hele goede service!

Goede ervaring, ondanks een ontbrekend product bij de levering werd dit heel goed opgelost

Klantenservice

Misschien de controle op de te verzenden producten aangezien er bij mij iets vergeten was

Evelyne De Badrihayé

Correcte service en dienst na verkoop, heel goeie kwalitatieve producten

pigmentatie van de kleuren gellak zijn magnifique, gels zijn van zeer goeie kwaliteit, dienst na verkoop loopt vlot en correct, levering dag nadien, ...

Anita

Super goed .zeer te vrede .

Ja het ging super snel de levering

Nee was heel goed geregeld

Heel goed. Ik kreeg een flesje topcoat die voor de helft vol was. En hier is gelijk op gehandeld en er word een nieuwe naar me verzonden. Ik kreeg snelle reactie op mijn berichtje en erg... Heel goed. Ik kreeg een flesje topcoat die voor de helft vol was. En hier is gelijk op gehandeld en er word een nieuwe naar me verzonden. Ik kreeg snelle reactie op mijn berichtje en erg vriendelijk. Top service.

Klantvriendelijkheid. Snelheid van het reageren op berichten.

Heb op dit moment geen verbeterpuntennof tips

Laureys kiana

Duidelijke site
Eenvoudig af te ronden van een bestelling

Snelle service

Niet direct ies

Femke

Goed!

Goede en snelle levering

Bij de meeste soak off nagellak staat alleen een gekleurde ovaal afgebeeld. Het zou fijn zijn om ook een foto te zien van de nagellak op de nagels.

Heel goed. Snelle levering en goede startersset (l)

Graag duidelijker vermelden welke lamp je precies nodig hebt en ook de instructies zijn niet echt overzichtelijk

Fijne set
Duidelijke site
Leuke producten

Betere uitleg bij de startset.
Duidelijk maken wat je precies zelf nodig hebt