Carla Spanjersberg

Koop regelmatig gellak en andere producten. Kom meestal aan de deur omdat dat voor mijn makkelijker is.

Hele goede gellak voor goede prijs!

Het is jammer dat alles voor de deur of in de portiek afgehandeld moet worden, dat is altijd beetje vreemd.

Ik kom liever langs omdat ik de kleuren van webwinkel zo afwijken met de...

Ik kom liever langs omdat ik de kleuren van webwinkel zo afwijken met de echte kleuren.

Altijd goede levering

Duidelijke website

Misschien de verzedkosten... mijn laatste bestelling had makkelijk brievenpost kunnen zijn maar werd als pakketpost verstuurd. Scheelt in de kosten.

Renee

Prima. Ik had een nageldroger gekocht die was erg snel geleverd helaas was deze kapot. En binnen 2 dagen had ik al een nieuwe (werkende).

Eventueel een product testen

Mooi door Marieke

Het was al Ok, maar ik was blij verrast na mijn laatste bestelling. Wat zijn jullie er professioneel op geworden! Petje af. Ook heel blij met nieuwe lak. Brengt makkelijker aan, super! Ga zeker... Het was al Ok, maar ik was blij verrast na mijn laatste bestelling. Wat zijn jullie er professioneel op geworden! Petje af. Ook heel blij met nieuwe lak. Brengt makkelijker aan, super! Ga zeker vaker bestellen!

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Professionele uitstraling. Gellak goed aan te brengen.

Liza Bais

Everythink is perfect

Alles goed en netjes verpakt in aparte zakjes, en ook nog in een stevige doos! Top.

Handleiding zat er niet bij

Judith Peeters

Bestel al een aantal jaar online bij dit bedrijf. Kan de producten niet in de gewone winkels kopen, dus ben er erg blij mee.

Prijs/kwaliteit verhouding is top en de service is ook goed.

Achteraf betalen zou fijn zijn, maar dat is verder niet erg als dat niet kan.

Ik ben tevreden met mijn bestelling.

Duidelijke website, goede prijzen, ik heb gekregen wat ik bsteld had en de kleuren op scherm waren hetzelfde als in het echt.

De website is soms onhandig in gebruik. Toen aan het scrollen was tussen de kleuren en ik selecteerde een product om te bekijken, kwam alle info er duidelijk op, maar als ik terug naar alle andere... De website is soms onhandig in gebruik. Toen aan het scrollen was tussen de kleuren en ik selecteerde een product om te bekijken, kwam alle info er duidelijk op, maar als ik terug naar alle andere kleuren wou, moest ik terug helemaal vanaf kleur 1 beginnen scrollen. Ik kwam niet terug uit bij het kleur waar ik gebleven was.

De koerierdienst PostNL geeft een barslechte service! Via mail laten ze weten op welke dag ze komen tussen 8u en 21u. Daar ben ik niks mee want dan moet ik een hele dag thuisblijven omdat ik niet weet rond welk uur ze komen. Die dag ben ik heel de tijd thuis gebleven, niemand is gekomen! Normaal als ze geweest zijn maar je was niet thuis, laten ze een briefje achter in de bus. Er zat geen briefje in mijn bus dus ze zijn helemaal niet geweest terwijl ze via mail bevestigden dat ze aan de deur waren geweest. Een leugen dus. De tweede dag waarop ze zeiden dat ze gingen komen, ben ik ook heel de dag thuis gebleven, zelfde verhaaltje als dag 1. Pas op dag 5 kon ik mijn pakketje gaan afhalen in het afhaalpunt. Echt een slechte service, dit is trouwens niet de eerste keer, bij andere bestellingen had ik hetzelfde voor.

Reactie Nagelfabriek:

Wat vervelend dat de post er zo lang overdoet. Onze excuses hiervoor.

isabella

Prima ervaring, goede en snelle bezorging

Goede service

Alles is heel duidelijk