Prima snelle levering keurig verpakt

M. Visscher

Mijn producten voor gelnagels koop ik hier

Prijs / kwaliteit met betrekking tot de gellak is prima; snelle levering.

De kleuren op de website zijn niet altijd even scherp of komen niet met de werkelijkheid overeen. Ik begrijp ook wel dat dit erg lastig is, maar nu met die nieuwe pagina is het verbeterd. Toch zou... De kleuren op de website zijn niet altijd even scherp of komen niet met de werkelijkheid overeen. Ik begrijp ook wel dat dit erg lastig is, maar nu met die nieuwe pagina is het verbeterd. Toch zou ik die foto's ook graag bij de productverkoop zien, maakt het makkelijker.

Evelyne De Badrihayé

Ik heb een zeer goeie ervaring met de nagelfabriek. Duidelijke site, snelle levering, correcte dienst na verkoop, snel antwoord op chat,goeie producten ...

snelle levering
goeie producten

als er een artikel niet meer in voorraad is dan wordt dit zomaar vervangen door een ander artikel, zo kreeg ik voor een kleurtje die ik bestelde en uit voorraad was 2 gellakjes in de plaats. 2x... als er een artikel niet meer in voorraad is dan wordt dit zomaar vervangen door een ander artikel, zo kreeg ik voor een kleurtje die ik bestelde en uit voorraad was 2 gellakjes in de plaats. 2x rood. Toevallig had ik dat rood ook nog es besteld in diezelfde bestelling dus had ik het rood al 3 keer. Bij mijn bestelling kreeg ik een Free gift en oh nee nog es datzelfde rood... mss daar toch es op letten.

soms gebeurd het dat er iets fout loopt in het magazijn, let er op dat de juiste aantallen verstuurd worden, is de bestelling compleet?

Beste Evelyne,
Bedankt voor je positieve beoordeling. Fijn om te horen dat de producten bevallen.
Beste Evelyne,
Wil je eventjes een mailtje sturen over de bestelling die mis is gegaan? Normaal gesproken voegen wij niet zo maar een andere kleur gellak, uv-gel of nagellak toe.
Dus er moet iets mis zijn gegaan.

Goede en snelle service. En betaalbare producten.

Gellak blijft lang zitten.

Ik vind het jammer dat ik weinig nieuwe kleuren zie binnen komen per seizoen.

Reactie Nagelfabriek:

Bedankt voor de review. Er komen binnenkort weer nieuwe kleurtjes. :)

Dekker

Snelle levering.

Kwaliteitsproducten.

cinstyle

Soak off cursus vorig jaar gehad en dat was erg leuk.

goede uitleg.fijne produkten.tenminsten de soak off

er mogen wel wat meer kleuren soak off komen .en ik mis leuke aanbiedingen voor deze nagellak.dan zou ik ook meer ervan kopen.nu vind ik het best prijzig,zelfs met 3+1.
de make up is nog erg...
de make up is nog erg weinig en de kwaliteit ook niet zo

Denise Kenswil

Tevreden over het product en de klantenservice!

Meedenkend, servicegericht en erg klantvriendelijk!

Marit

Ledlamp gekocht.

Snelle levering en communicatie.

De lamp die ik vorige week binnen heb gekregen heeft beschadigingen.

Beste Marit,
Allereerst bedankt voor je order.
Beste Marit,
Allereerst bedankt voor je order.
Wat vervelend om te horen dat de lamp beschadigd is. Wil je ons een mailtje sturen met een foto van de lamp en je bestelnummer? Dan gaan we een passende oplossing zoeken voor dit probleem.

Snelle verzending en goed verzorgd pakketje

Netjes verpakt en snelle levering

Meer acties

Tatjana

Heel goede ervaring met nagelfabriek.... paar maanden gelden een verkeerde lamp gekregen, en mocht het kostenloos terug sturen en mijn correctelamp was terug opgestuurd! Ook als ik vragen heb krijg... Heel goede ervaring met nagelfabriek.... paar maanden gelden een verkeerde lamp gekregen, en mocht het kostenloos terug sturen en mijn correctelamp was terug opgestuurd! Ook als ik vragen heb krijg ik heel snel reactie terug op fb!! Geweldig toch!!

De snelle en correcte handelingen!!

De foto's op fb van de kleurtjes zijn soms nog verwarrender dan dat ze op de site en in het echt zijn... dus kom je soms nog voor verassingen te staan

Reactie Nagelfabriek:

Bedankt voor deze beoordeling!
Bedankt voor deze beoordeling!
Het is altijd lastig om de kleur van een product goed over te brengen op beeld, elke computer of telefoon geeft een kleur anders weer. Daarom hebben we Facebook, Instagram en een swatchpagina op onze website. Hier plaatsen we geregeld foto's van verschillende klanten, zo zie je ook dat een kleur in een bepaald licht er anders uit kan zien.
Natuurlijk kan je ons altijd mailen, bellen of op een andere manier contacteren voor advies.