Linda meyer

Toevoeging huisnummer van mij 31-2 is door uw bedrijf weggelaten en pakket is bij de buren (winkel) bezorgd. Huisnummer 31 is van de winkel. De eigenaar heeft naam onbekend gezegd en pakket is... Toevoeging huisnummer van mij 31-2 is door uw bedrijf weggelaten en pakket is bij de buren (winkel) bezorgd. Huisnummer 31 is van de winkel. De eigenaar heeft naam onbekend gezegd en pakket is retour afz gegaan. Terwijl ik jumbo heb aangegeven omdat ik niet thuis was die zaterdagmiddag. Ik had al een planning gemaakt om die namiddag nagels te zetten bij iemand en mijzelf. Diegene is voor niks gekomen (was al onderweg). Heb via jullie website contactformulier ingevuld met bovenstaande tekst maar tot op heden niets gehoord. Niet professioneel.

Ben wel tevreden met de producten.

Let op huisnummer toevoeging. Als optie afgeven bij jumbo bestaat dan ook daar afgeven. En kom terug op een klacht. De rode vijlen zijn te dik om gebruiken. Had gedacht dat ze platter zouden zijn.... Let op huisnummer toevoeging. Als optie afgeven bij jumbo bestaat dan ook daar afgeven. En kom terug op een klacht. De rode vijlen zijn te dik om gebruiken. Had gedacht dat ze platter zouden zijn. Leek op plaatje internet wel plat.

Beste Linda,
Wat jammer om te horen dat er iets mis is gegaan met de bezorging.
Beste Linda,
Wat jammer om te horen dat er iets mis is gegaan met de bezorging.
Helaas is je toevoeging door het systeem automatisch verwijderd, we hebben inmiddels contact gelegd met PostNL en we werken aan oplossing voor dit probleem. Op dit moment checken we iedere order op toevoegingen en passen dit eventueel handmatig aan als het niet goed doorkomt. Onze excuses voor het ongemak.
We hebben inderdaad op zaterdag een mailtje van je ontvangen en deze hebben we op maandag beantwoord en je bestelling hebben we meteen nogmaals opgestuurd, dit keer naar de Jumbo zoals je in je e-mail aan hebt gegeven. Is ons mailtje misschien in spambox terecht gekomen?
Nogmaals onze excuses voor de vertraging en de fout bij de verzending. We bieden je graag een cadeaubon aan. We zullen je een e-mail sturen.

Maike

Prima, bestellen en een volgende dag in huis, goeie service ook.

Snelle levering, service.

Lisette dijkhuis

Goeie snelle service! Er was iets stuk aan gekomen en dat werd super snel en goed opgelost!

Goeie snelle service

Tot nu toe geen

Natasja Beenaerts

Goed via via bij jullie terecht gekomen

Joyce Hubel

Netjes en snel geleverd. Precies zoals verwacht.

Stevig ingepakt en voorzien vam duidelijke informatie

Ik had ook wat kleur gels besteld en dit was voor het eerst, de uitleg die erbij zat gaat niet over kleurtjes. Die aanvulling zou handig zijn. Evenals een uitleg hoe te handelen wanneer er bij... Ik had ook wat kleur gels besteld en dit was voor het eerst, de uitleg die erbij zat gaat niet over kleurtjes. Die aanvulling zou handig zijn. Evenals een uitleg hoe te handelen wanneer er bij gewerkt moet worden.

Reactie Nagelfabriek:

Bedankt voor de tip! Als er vragen zijn met betrekking tot een product, kan je altijd contact opnemen met de klantenservice. We helpen je graag verder.

Audrey

Super goed overal helpen ze je.bijbestellingen bij vragen .gewoon een top zaak

Zeer goede uitleg over producten

Nr Thode

Reactie Nagelfabriek:

Bedankt voor deze fijne beoordeling.
Graag tot de volgende bestelling :).

Alles was goed

Gea

Ik miste de bevestigingsmail na het bestellen.
Was mijn bestelling wel of niet aangekomen?
Wat ik besteld had was gied. Dis ik ben er blij mee.
Misschien dus een puntje om een...
Ik miste de bevestigingsmail na het bestellen.
Was mijn bestelling wel of niet aangekomen?
Wat ik besteld had was gied. Dis ik ben er blij mee.
Misschien dus een puntje om een bevestiging te sturen via de mail

Zie boven. Verder had ik een mail gestuurd met de vraag of mijn bestelling wel aangekomen was
Daarop kreeg ik geen reactie

Beste Gea,
Allereerst fijn om te horen dat de ontvangen producten bevallen.
Beste Gea,
Allereerst fijn om te horen dat de ontvangen producten bevallen.
Als een bestelling is geplaatst, wordt automatisch een e-mail verzonden met een bevestiging daarvan. Zou het kunnen dat dit mailtje in de spambox terecht is gekomen?
Het klopt overigens wel dat er geen track and trace code is verzonden, omdat deze bestelling als brievenbuspost is verzonden.
Maar, we hebben helaas eventjes een probleem gehad met de e-mail, dus het kan helaas zijn dat er in deze periode iets niet werd ontvangen door ons of dat een mailtje vanuit ons niet aankwam.
Onze excuses voor de verwarring!
Maar gelukkig is het probleem met de e-mail opgelost en kan dit in de toekomst niet meer gebeuren.

Overzichtelijk . Duidelijk en snel

Vandaag bestellen morgen thuis
Goed materiaal

Jammer als je een kleine bestelling hebt je er 4.95 verzendkosten over heen moet betalen