Annelies Velgersdijk

Bestellen van nagelproducten

Snelle levering en goed verpakt!

Oeh....die heb ik niet!

Kirsten Van Eupen

Fijn bedrijf om iets bij af te nemen

snelle levering, goede producten

nvt

Reactie Nagelfabriek:

Leuk om te lezen! Bedankt voor je review.

Winny thai massage

Super service goed en snel geholpen

Snel met probleem oplossen

ANNEMIJN

Ik ben fan!

Altijd snelle levering, goede producten

Diane de Rijk

Ik had nagelriemolie besteld. Het was goed verpakt en het werd ook snel geleverd.

Goed verpakt en snel geleverd.

L van Uden

Snelle en goede levering.

Makkelijk te bestellen en overzichtelijk.

Geen.

Aagje Bos

Vandaag de gellak binnen gekregen en wat een mooie kleuren. Benieuwd hoelang het op je vinger nagels blijft zitten.

Snelle levering . Veel keus in kleuren. Bovendien zit er meer in het potje dan andere merken. En de prijs is aantrekkelijk.

Joke Sandhovel

Snelle levering, mooie producten!

Goed betaalbaar

Neen

Hairdesign Judith

Bezorgen optijd

Manou Jansen

Normaal heel goed

Snelle levering en goede producten

Als iemand een e-mail stuurt met een vraag. Dan verwacht iemand een normaal antwoord. Ik heb een e-mail gestuurd met een vraag of iets nog verkocht werd en kreeg een vrij onprofessionele mail terug... Als iemand een e-mail stuurt met een vraag. Dan verwacht iemand een normaal antwoord. Ik heb een e-mail gestuurd met een vraag of iets nog verkocht werd en kreeg een vrij onprofessionele mail terug met een sneer dat ik maar iets anders moest gebruiken. Misschien eerst de vraag lezen. Ik wilde alleen weten of iets nog verkocht werd niet. Niet wat ik anders zou kunnen gebruiken.

Reactie Nagelfabriek:

Allereerst mijn excuses voor de late reactie. We hebben je reactie over het hoofd gezien.
Ik heb de mailwisseling eventjes terug gelezen en ik vind het jammer dat het antwoord als een sneer is opgevat, dat is zeker niet de bedoeling. Als een product uitverkocht is, proberen we een geschikt alternatief voor te stellen.
Hopelijk bevalt je volgende contact met ons beter!