Lissa Vermeiren

Ik heb een goede eerste indruk van 'De Nagelfabriek' gekregen. Aangezien er een snelle en goede service wordt aangeboden.

Een ruim assortiment aan producten met zo goed als bijna overal steeds een duidelijke en volledige omschrijving bij.

Naar mijn mening mogen er kwaliteitsvollere foto's gebruikt worden bij het illustreren van de producten.
Vb.: Bij de penselen enkel de penseel tonen die geleverd zal worden en niet 3 verschillende maten.

Judith

Leuk assortiment, snelle levering en voor een hele goede prijs.

Prijs kwaliteit. Het eigen merk is erg goed.

Sonique

Dit was de eerste keer dat ik er iets bestelde en volgens mij was er iets niet geleverd..
de olie die erbij hoort was er niet en de kwast leek gebruikt en was helemaal hard
ik had de...
ik had de medium acrylset besteld

netjes verpakt

alles leveren

Bedankt voor de review.
We zullen de nagelriemolie nasturen, de volgende keer als er iets misgaat kan je altijd eventjes contact opnemen, dan lossen we het zo snel mogelijk op....
Bedankt voor de review.
Wat betreft de penseel, deze is natuurlijk nieuw en zeker niet al gebruikt.
Het klopt dat de penseel een beetje hard is, er zit een soort lijm in om hem in vorm te houden tijdens de productie. Zodra je de penseel gebruikt wordt hij zacht. Je kan hem ook even afspoelen onder de kraan.

Sonja

Supersnelle levering.

Ik heb 's avonds laat mijn bestelling geplaatst en de volgende ochtend om 8.00 uur werd het geleverd.

Er wordt gemeld dat er een track and trace code wordt gestuurd maar die heb ik helaas alle keren niet gezien, verder een super bedrijf.

Goedemorgen,
Bedankt voor de review! Omdat we net over zijn op een nieuwe site zitten er soms nog wat kleine foutjes in. We hopen dat je de code de volgende keer wel ontvangt en anders kan je ons altijd eventjes mailen dan sturen we het per mail.

Rowena Valk

Site doet het niet altijd. Spaarpunten telling klopt niet.

Site doet het niet altijd. Spaarpunten telling klopt niet.

De nagel stickers die ik besteld had plakken niet (ook na beschermlaag eraf te halen niet) terwijl op de site staat dat ze makkelijk werken. Erg jammer.

Verzending is correct en snel

Zie bovenstaande

Goedemorgen,
Spaarpunten worden alleen toegekend als je een account aanmaakt, het lijkt erop alsof je dat niet gedaan hebt. Klopt dit?
Over de nagelstickers mag je even een mailtje sturen,...
Goedemorgen,
Over de nagelstickers mag je even een mailtje sturen, dan zoeken we een passende oplossing.

Prima producten, snelle levering.

Snelle service en levering van producten en vriendelijke geholpen door telefonisch contact

Producten goede kwaliteit

Maartje

Mijn ervaring is goed, producten zijn makkelijk te vinden op de site en komt snel binnen.

Duidelijke site, snelle levertijd, goed dat er een stappenplan staat bij de beschrijving van het product op de site.

Kom zo niet op minpunten

Samantha

Snelle levering duidelijke site

Goed ! Snelle levering en goede producten

Goede producten! Wat je ziet op de foto krijg je! De gellak actie 4=3 is echt top!! Mooie kleuren

Verzendkosten! Vanaf een lager bedrag als je een keer minder nodig hebt!