Snelle verzending

Nailcompany

Goede producten voor een betaalbare prijs.

Er staat duidelijke omschrijving van het product.

Marlies

Snelle levering, vriendelijk contact

Bestelling : zeer vlot en correcte levering
gel en gelpolish : zeer goede prijs/kwaliteit

prijs/kwaliteit top

nog niet

Ilonka

leuke site

Ann

Top bedrijf met kwaliteit spullen, waarde voor je geld.

Snelle levering, maandag besteld en dinsdag al in huis. Ruim assortiment en dus genoeg keus.

Misschien kleine verbeterpunten voor de website.

Ik heb maar een kleine bestelling gedaan. twee producten en het was de eerste keer dat ik hier een bestelling heb geplaatst. De site vond ik redelijk overzichtelijk .

nee

Ik heb een dag langer op mijn producten moeten wachten.

Monique Teeuwen

Snelle levering... mooie kleuren... soms alleen de kleur niet overeenkomend met afbeelding...
Kleur is dan wel mooi maar anders dan verwacht

Snelle service

Sommige kleuren komen niet overeen met afbeelding

Hillian Sanders

Heel erg goed

Snelle levering en scherpe prijzen

Altijd goede producten. Netjes verpakt. Misschien een ruimer kleurassortiment in de gellak. Zijn nu voornamelijk roze, rood en blauwtinten. Ik vind het spijtig dat er enkel neongeel is en geen... Altijd goede producten. Netjes verpakt. Misschien een ruimer kleurassortiment in de gellak. Zijn nu voornamelijk roze, rood en blauwtinten. Ik vind het spijtig dat er enkel neongeel is en geen gewone geeltint en geen zilverkleuren/glitter maar dan wel genoeg goudkleuren/glitter in het assortiment gellak zitten.

Steeds snelle levering. Altijd correct

Track en trace code werkt noet altijd. Laatste tijd wordt de informatie niet altijd bijgewerkt. Meestal blijft het staan op de melding "pakket wordt verwacht, maar zit nog niet in sorteerproces"... Track en trace code werkt noet altijd. Laatste tijd wordt de informatie niet altijd bijgewerkt. Meestal blijft het staan op de melding "pakket wordt verwacht, maar zit nog niet in sorteerproces" maar dit probleem ligt misschien eerder bij post nl.