Schoonheidssalon Miracels

Erg tevreden, snelle levering en duidelijke website!

Ik vind het ook super dat je kan sparen, je besteld toch wel voor een heel bedrag soms dus vind het een teken van waardering dat je er iets voor terug krijgt!

Nvt.

anithi nagelstudio

1 e Bestelling

nee

nee

maike

Snelle service.
Duidelijke omschrijving en goed te vinden op de website.

Snelle service.

Niks op aan te merken.

Lena

Snelle levering. Goede producten.

Snelle levering. Goede producten.

De jong

Niet van harte. Eerst ging het wel besteld was het zomaar. Netjes gebeld dat het product niet op voorraad is. Maar geen alternatief aangeboden en vervolgens 2 a 3 weken niks meer gehoord heb ik zelf... Niet van harte. Eerst ging het wel besteld was het zomaar. Netjes gebeld dat het product niet op voorraad is. Maar geen alternatief aangeboden en vervolgens 2 a 3 weken niks meer gehoord heb ik zelf een mail gestuurd en dan 2 dagen later alsnog het pakketje ontvangen wel verdacht maar een gemiste kans om de klant niet op de hoogte te houden. En dan heb je de bestelling wel betaald en zolang op moeten wachten. Zelf werk ik in de optiek branche en als een bril niet optijd geleverd kan worden netjes de klant op de hoogte stellen en meerdere keren bellen als het erg lang gaat duren.

Niet

Beter klant informeren of alternatief aanbieden als het product al betaald is. Meer klantgericht zijn

Reactie NagelProducten.nl:

Beste mevrouw de Jong,
Wij hebben u een reactie per mail toegestuurd.
Team Nagelproducten.nl

Visser

Goede website

NLPost propt de bestelling door de bus, waardoor de verpakking van het produkt helemaal stuk is.

van der Laan

Ik ben bij met mijn aankopen. Ik werd vriendelijk te woord gestaan. Ik kreeg tips mee en uitleg over wat ik gekocht heb.

De mw, die mij hielp werd gevraagd tot 3 keer aan toe de telefoon de klant aan de telefoon te woord te staan, terwijl ze met mij bezig was. Ze weigerde en bleef bij mij. Dat vond ik super!
Ze...
Ze zei haar collega de klant aan de telefoon te vertellen dat ze terug zou bellen zodra ze daartoe in de gelegenheid was. Ze was nu met een klant bezig.

De collega had niet de mw. die mij hielp tot 3 keer aan toe moeten vragen de telefoon te beantwoorden. Dat was inbreuk op het klantcontact van degene die mij hielp!

J verhoef

Ik heb hier enkel de cnd lamp gekocht

10% korting op je eerste aankoop, heel fijn!!

Nails by Nives

Ruim aanbod. Snelle service

Goed antwoord op mail

Glamazone gekocht. In omschrijving staat hard uit in 120 sec Uv en 60 sec Uv.
Waardoor ik dacht dat 60 dec led was maar dit functioneerde niet.

Jacqueline

Leuke en lieve mensen, helpen je graag niks is teveel!

Er zit altijd een briefje bij de bestelling met eventuele wijzigingen etc