Suzy Muller

Ik koop altijd bij nagelproducten want ik vind het een betrouwbare webshop. Daarnaast verkopen zij niet alleen nagelproducten en dat is ook een pluspunt.
De website is netjes en overzichtelijk...
De website is netjes en overzichtelijk en de service is perfect. Ik bestelde 25 juli en 28 juli kon ik het ophalen bij de postkantoor in de buurt.

goede service

geen verbeter tips

Ricky van Eerden Wieberdink

Zeer goede ervaring erg behulpzaam

Zie bovenstaande

sukran bektas

An

Snelle levering! Top!

Ger van de Geijn

Goede adviezen per telefoon fijn en professioneel geholpen

goed advies

Karen

Super!

Zeer snelle en correcte levering!!

Eva

Erg tevreden

Persoonlijk zou ik het fijn vinden als je het pakketje kan volgen maar ik twijfel of dat kan bij gewone brief post. Bij mij was de "24u regel" niet van toepassing op woensdag besteld zaterdag binnen... Persoonlijk zou ik het fijn vinden als je het pakketje kan volgen maar ik twijfel of dat kan bij gewone brief post. Bij mij was de "24u regel" niet van toepassing op woensdag besteld zaterdag binnen gekregen. Wellicht was ik een uitzondering op de regel. Toch erg tevreden over jullie service.

Esmee Schellekens

Zeer positief

Snelle en nette levering

Claudia boender

Ik heb vrijdag 15 Juli mijn bestelling geplaatst en er wordt op 20 Juli heb ik nog steeds mijn bestelling niet binnen. Nadat ik maandag 18 Juli een mail heb gestuurd om te vragen wat de status van... Ik heb vrijdag 15 Juli mijn bestelling geplaatst en er wordt op 20 Juli heb ik nog steeds mijn bestelling niet binnen. Nadat ik maandag 18 Juli een mail heb gestuurd om te vragen wat de status van mijn bestelling is, kreeg ik te horen dat er iets niet voorradig was en daardoor de bestelling vertraging heeft opgelopen.
Op de site waren producten welke ik besteld heb allemaal voorradig dus zou ik mijn bestelling volgens zeggen eigenlijk op zaterdag al geleverd moeten worden.

Tot nu toe nog niks

1ste tip; bericht dat de bestelling later geleverd wordt dan beloofd als er iets niet voorradig is.
2de tip; houd de site up to date wat betreft de voorraad van producten.
3de tip; laat...
2de tip; houd de site up to date wat betreft de voorraad van producten.
3de tip; laat de klant niet in het ongewisse.
Tip 4; stuur de enquête een week later na de order ipv 5 dagen, dan heeft de klant misschien het product in huis.

Reactie NagelProducten.nl:

Beste Claudia,
Wij hebben meerdere malen geprobeerd contact op te nemen om deze miscommunicatie toe te lichten. Hier hebben wij helaas nog geen reactie op ontvangen.
Team Nagelproducten.nl