Maatadvies

Zoals het hoort

Duidelijke site makkelijk uit te zoekem

Nagellak kleuren moeilijk in te schatten

Marisa Remy

Goede service, snelle levering. Het product beviel niet en ik kan zonder problemen de bestelling retourneren. Op de site komen de kleuren niet altijd overeen met de werkelijkheid, maar ik snap dat... Goede service, snelle levering. Het product beviel niet en ik kan zonder problemen de bestelling retourneren. Op de site komen de kleuren niet altijd overeen met de werkelijkheid, maar ik snap dat je NagelProducten.nl dat niet kunt verwijten.

M wiessner

'S avonds besteld en de volgende dag al binnen, super service!!

Supersnelle levering

Herbosch

Perfect

Vlug geleverd

Neen

Diebels

Redelijk tevreden

Acties, voordeelpunten en cadeaus bij een bepaalde bedrag / besteding staan niet duidelijk op de site, en worden bij een bestelling niet verzilverd. Sterker nog achteraf lees ik erover en moet... Acties, voordeelpunten en cadeaus bij een bepaalde bedrag / besteding staan niet duidelijk op de site, en worden bij een bestelling niet verzilverd. Sterker nog achteraf lees ik erover en moet dan ontdekken dat ik weer niets heb ontvangen. Laatst nog, bij besteding boven xxx euro een toilettas Cadeau, die heb ik dus niet gehad!

Beste mevrouw Diebels,
We zullen per mail even contact met u opnemen.
Met vriendelijke groet
Team Nagelproducten.nl

snelheid van levering

korting is niet geldig op bepaalde producten, is jammer.

Peggy

Duidelijk, makkelijk en snelle levering, precies wat ik wens!

Marlou Schulte

Heel goed! Snelle levering en goede producten :)

L'arte dell'estetica

Nog niks ontvangen dus geen beoordeling

Beste Ineke,
Om welke bestelling gaat het? Wij hebben alle bestellingen verzonden zover wij weten.
Excuses mocht dit niet zo zijn.

Atelier Verena

Prima service in het algemeen

Info op website over producten. Betere beschrijving. Ben aangemeld met btw-nummer maar kan nog steeds geen inkoopprijzen zien. Niet duidelijk voor mij.

Beste Verena,
U staat niet ingeschreven met uw btw nummer in uw account.
Beste Verena,
U staat niet ingeschreven met uw btw nummer in uw account.
Wanneer u zich inlogt met een geldig btw nummer in de branche kunt u de inkoopprijzen zien. Mocht het niet lukken dan kunt u tijdens kantooruren contact met ons opnemen en zal een van onze medewerksters u helpen.