Lut van Kollenburg

Aanschaf van 3 nagelproducten. Ik heb een goede ervaring. De juiste producten zijn snel en goed verpakt geleverd.

geen opmerkingen

geen opmerkingen

Leuke website, ik kom hier zeker nog eens!

Overzichtelijke website, makkelijk in gebruik. Groot assortiment. Eenvoudig contact met klantenservice en ook snel een reactie. Afwikkeling betreft ruilen product ging snel en netjes.

Tip: de kleuren komen niet heel goed over via het scherm. Een extra omschrijving of grote afbeelding van alleen de kleur zou een oplossing kunnen zijn. Zo kon ik op het scherm niet zien of de lak... Tip: de kleuren komen niet heel goed over via het scherm. Een extra omschrijving of grote afbeelding van alleen de kleur zou een oplossing kunnen zijn. Zo kon ik op het scherm niet zien of de lak een metallicglans had of niet.

studio nouws

Uitstekende service

Pink Styling

Ik heb hier nu al een aantal keer een bestelling geplaats en ik ben hierover heel erg tevreden. Snelle levering, aardig en meedenkend personeel en superservice.

Snelle levering, aardig en meedenkend personeel, superservice en goede kortingen.

nvt

Claudia de Bruijn

Prima! Bij inloggen zie je je geschiedenis, gratis bezorging, snelle levering...en iedere maand een mooie aanbieding.
Ik vind deze website een topper!

Iedere maand een goede aanbieding en extra sales die bijvoorbeeld 2 dagen duurt....
En te gek dat ze gratis bezorgen!!!!!!!!

Bij filteren gaat t niet helemaal goed. Bij intypen wat gefilterd moet worden, komen alle producten te voorschijn.
Bijv, shellac kleuren, daarbij krijg je ook andere merken te zien.....niet...
Bijv, shellac kleuren, daarbij krijg je ook andere merken te zien.....niet fijn!

Jonishi Cosmedisch Instituut Waalwijk

Prima ervaringen

Snelle en correctelevering

nee

Nagelsalonsem

Goede service en klant vriendelijkheid!

Heidi Damen

Heb nog maar 1 bestelling geplaatst, welke netjes bezorgd is.

Dat je oer direct ingelicht wordt als iets niet meteen op voorraad is. Je ook meteen te horen krijgt als de bestelling verzonden is.

Ik had het prettig gevonden als er een "handleiding" bij het brisa lite pakket had gezeten.

S. Hoynck van Papendrecht

Verschillende bestellingen geplaatst, gaat altijd goed, nooit problemen gehad. prima dus!

Zeer tevreden

Anna

Correcte en snelle levering .

Handige en gemakkelijke website .
Ruime keuze van producten . Verschillende merken .