Annemiek Verheul

Lin

Tevreden over producten

de Hoon

Nu 2 keer besteld en met tevredenheid

duidelijke website, een feestje om alles te bekijken

Van de dippoeder had ik ïf you dare besteld maar eenmaal thuis was het fel rood

Astrid

Snelle levering en goede service

Duidelijk site en snelle levering

Xxxx

Voorheen kocht ik alles in Borne

X

X

Service Apotheek Bilgaard

Bestelde producten worden geleverd. Echter, wanneer er staat vermeld op voorraad - en binnen 24 uur verzonden, komt bedrijf dit niet na. Dit ervaar ik voor de derde keer.
Wanneer je per mail,...
Wanneer je per mail, app en tel het bedrijf probeert te contacten, krijg je geen gehoor. Vooral dit laatste vind ik zorgelijk en onwenselijk. Hopelijk kunnen jullie dit verbeteren. Het is ook bedoeld als opbouwende kritiek.

Duidelijk

Overzichtelijker en makkelijker zoeken, overal duidelijke kleurvoorbeeld indien van toepassing

Guldenmundt

Goed! Ik werd niet op de hoogte gehouden per mail dat er 1 product vertraagd was, waardoor de hele levering niet kwam. Na een telefoontje van mijn kant werd dit direct opgelost en heb ik de... Goed! Ik werd niet op de hoogte gehouden per mail dat er 1 product vertraagd was, waardoor de hele levering niet kwam. Na een telefoontje van mijn kant werd dit direct opgelost en heb ik de bestelling de volgende dag ontvangen zonder dat ene product. Dat product heb ik een week later ontvangen toen het weer op voorraad was.

Info website, klantenservice

Communicatie rondom vertraging levering.

Freeda

communicatie

wanneer er niet geleverd kan worden door tekort voorraad, laat dit de klant dan weten en niet laten wachten 2 weken tot de klant aan de bel trekt.

ingrid

ruime keuze

Van rijen

Minder goed

Duidelijke website vriendelijke klantendienst

Meer voorraad inslaan om afleveringen te beperken