Monique

Geen idee tot nu toe

frederique van rennes

Matig tot nu toe

Site is overzichtelijk

Helaas heb ik de helft van mijn bestelling nog niet.

Reactie NagelProducten.nl:

goedemiddag,
goedemiddag,
Dank u voor uw feedback omtrent uw ervaring met onze service. Het spijt ons te horen dat u niet helemaal tevreden bent over uw bestelling. We begrijpen dat het frustrerend is dat u niet het volledige pakket ontvangt wat u besteld heeft. Echter zijn wij in deze drukke tijd helaas ook afhankelijk van langere leveringen.
We zijn ons er ten volle van bewust dat dit enigszins tegen uw verwachtingen aan schiet. We zullen ons best doen om uw bestelling zo spoedig mogelijk naar u toe te sturen. We bieden u onze excuses aan voor het ongemak.
We hopen dat deze oplossing uw ervaring verbetert en dat u in de toekomst tevreden bent met onze service.

Quintens

In het algemeen positief.

Aanbod

Indicatie voorraad kan beter. Ik heb namelijk een product kunnen bestellen.dat nadien toch niet in voorraad bleek te zijn. Hierdoor was mijn order vertraagd, waarvan ik niet op de hoogte ben... Indicatie voorraad kan beter. Ik heb namelijk een product kunnen bestellen.dat nadien toch niet in voorraad bleek te zijn. Hierdoor was mijn order vertraagd, waarvan ik niet op de hoogte ben gebracht. Ik ben zelf telefonisch contact moeten opnemen om naar de status van mijn order te vragen.

Sylvia Tjoink

Super. Snelle levering. En de producten zijn geweldig. Ga zeker meer bestellen en voor de prijs ook

Goede uitleg op de site

Reactie NagelProducten.nl:

Goedemiddag,
Goedemiddag,
Geweldig om te horen dat je tevreden bent over onze service, snelle leveringen en prijs-kwaliteitverhouding! We stellen het zeer op prijs dat u onze producten waardeert en dat je de tijd heeft genomen om een review achter te laten. We hopen dat je in de toekomst blijft genieten van onze service en producten. Bedankt voor uw positieve feedback!

Elles

Prettig

Verpakking

Toonen

Verzending in 2 delen wat mij betreft niet nodig. ontvang liever de vraag of ik omwille het milieu wil wachten en alles in 1 zending te ontvangen

vriendelijke klantenservice

niet voor het bedrijf, alleen over het product.

Elsie Deboodt

Een heel positieve en correctie ervaring

Heel snelle en correcte levering. Goede communicatie.

Geen opmerkingen

T couperus

Zeer tevreden.Goed advies,snelle reactie en oplossing gericht

Goed advies en oplossing gericht.komt belofte na

Misschien iets sneller reageren op de app...

AK

Prima service

Nav mail verkeerde product nieuw product toegezonden en retoursticker meegeleverd voor retour product

Zorjana

Uitstekend