Anne

Helaas trage verzending en niet compleet

Mooie producten

Bestelling goed nakijken voor verzenden, geen reclame maken met snelle verzending en vervolgens niet nakomen

Greveling

Super goed alleen verschrikkelijk jammer dat jullie niet meer in Borne zitten

Goede service

Helaas niet meer in borne

Sjoukje

Reactie NagelProducten.nl:

Bedankt voor de fijne beoordeling!
Groetjes, Team Nagelproducten.nl 💅

Jessica de Goijer

Heel slecht. Er staat op de website voor 16.00 uur besteld dezelfde dag verzonden. Dit was niet het geval waardoor ik zonder kado op verjaardag moest. De dag na de verjaardag gebeld en gemaild om te... Heel slecht. Er staat op de website voor 16.00 uur besteld dezelfde dag verzonden. Dit was niet het geval waardoor ik zonder kado op verjaardag moest. De dag na de verjaardag gebeld en gemaild om te vragen of het kado naar de jarige verstuurd kon worden omdat de jarige aan de andere kant van het land woont. Na bevestiging hiervan is het kado toch naar mijn adres verzonden. Ik heb 4 verschillende medewerkers gesproken en alle 4 zouden ze het regelen dat het kado naar de jarige verstuurd zou worden en toch is het naar mijn adres verzonden. Hoe moeilijk kan het zijn?! Ik zal nooit meer bij jullie bestellen.

Als jullie iets toezeggen doe het dan ook

Salon Nellie

Niet goed

Nog niet gevonden

Ik had graag dat jullie met mij contact opnemen,wat nog niet is gedaan

R. Mulders

Goede service en uitgebreid assortiment

Uitgebreid assortiment producten van hoge kwaliteit

Verzending duurde wel 2 werkdagen. Voor mij geen punt maar als je er haast bij hebt wel handig om in je achterhoofd te houden.

Latifa

Ik heb mijn producten nog niet gekregen

Ik wil mijn product

Marloes

Overall goed, levering jammer

Overzichtelijke website en makkelijk om te bestellen.

Op website staat voor 16:00 besteld = morgen in huis als de producten op voorraad zijn. Er staat ook dat het door drukte langer kan duren. Er stond echter nergens op de website vermeld dat er op het... Op website staat voor 16:00 besteld = morgen in huis als de producten op voorraad zijn. Er staat ook dat het door drukte langer kan duren. Er stond echter nergens op de website vermeld dat er op het moment van bestellen sprake was van "drukte", dus ik mocht ervan uitgaan dat de bestelling de volgende dag in huis zou zijn, want al mijn artikelen waren voorradig. Helaas duurde het in totaal 3 dagen voordat mijn spullen werden geleverd en daarmee te laat, want ik wilde mijn nagels nog mooi maken voor mijn minivakantie.

Lina

Heel Snel bezorning, goed vepaking, goed producten. Hellemaal tevreden

goed vepaking, er zijn groete collectie en branden om van hun te kiezen. Voor hoog en laag budget, maar nog goed kwaliteit

Zal de vrije bezorging voor de aankoop over 50 euro niet 75 moet zijn. En de retourbeleid zal minder kosten

Vossenaar

Goed, korrect, klantvriendelijk