Naron

De afhandeling van jouw retour
De informatie/duidelijkheid op de website
Het assortiment
Het advies
De lach die wij op jouw gezicht achter lieten
De afhandeling van jouw aankoop
De informatie/duidelijkheid in de winkel

Corine Van Sliedregt

Allebei

Wil je nog iets kwijt?

Nu besteld ipv langs te gaan omdat ik mijn maat weet en dit model mij zeer bevalt.

Reactie Naron:

Dat is fijn. Leuk dat online en offline voor jou dus goed werkt. Mocht je weer eens wat anders willen proberen of je maat Laten checken, dan zien we je graag weer een keertje in Breda. Of via een... Dat is fijn. Leuk dat online en offline voor jou dus goed werkt. Mocht je weer eens wat anders willen proberen of je maat Laten checken, dan zien we je graag weer een keertje in Breda. Of via een virtuele passsessie zodat we online met je mee kunnen kijken. Hiervoor kun je altijd een afspraak maken vie email of met een belletje.

Esther Ladiges

Wil je nog iets kwijt?

Fijn, al die keuze in grote maten. Net een snoepwinkel.

😘

miriam verhagen

Winkel

Wil je nog iets kwijt?

Helaas voor mijn maat moet ik s af altijd op de nalevering wachten

Reactie Naron:

Dankjewel voor je review en dat is jammer dat we jouw maat vaak moeten bestellen. We proberen altijd alle maten van E t/m P op voorraad te hebben maar kijken natuurlijk wel naar de vraag. Hopelijk... Dankjewel voor je review en dat is jammer dat we jouw maat vaak moeten bestellen. We proberen altijd alle maten van E t/m P op voorraad te hebben maar kijken natuurlijk wel naar de vraag. Hopelijk kunnen we je wel altijd uiteindelijk helpen aan jouw perfecte match.

Andrea Lensveld

In Breda geweest

Wil je nog iets kwijt?

ik ben fantastisch geholpen en zeer mooie winkel en fantastisch personeel
foto's van de binnenkant van de tankini mis ik wil graag weten hoe dat er uit ziet

Reactie Naron:

Dank je voor de complimenten en ook bedankt voor de goede suggestie over de foto’s van de binnekant van badkleding. We zullen het terugkoppelen naar onze leveranciers, want je hebt gelijk dat je... Dank je voor de complimenten en ook bedankt voor de goede suggestie over de foto’s van de binnekant van badkleding. We zullen het terugkoppelen naar onze leveranciers, want je hebt gelijk dat je online natuurlijk dit niet kunt beoordelen als er geen beelden van zijn. 👍

Astrid HB

Wil je nog iets kwijt?

Wat een verademing om bij jullie een bh te kopen! Een geweldige verkoopster getroffen die me perfect hielp, eerlijk was en waarmee ik heerlijk gelachen heb. Eindelijk een top product voor mijn grote... Wat een verademing om bij jullie een bh te kopen! Een geweldige verkoopster getroffen die me perfect hielp, eerlijk was en waarmee ik heerlijk gelachen heb. Eindelijk een top product voor mijn grote borsten.

W.A. Hermans

Meestal in de winkel

Wil je nog iets kwijt?

Jammer dat ik niet meer altijd terecht kan bij jullie, ik ben 67 jaar en mijn borsten hebben minder volume, mijn maat is E 85.

Jaqueline vd Bogert

Winkel

Ben bijzonder goed geholpen

Quinty

Allebei

Wil je nog iets kwijt?

Top service. Hopelijk de volgende keer meer in mijn maat, maar dat is een luxeprobleem, haha. Alsnog goed geslaagd.

J lechner

Wil je nog iets kwijt?

Wow wat helpen jullie goed en vriendelijk!!

Reactie Naron:

Wat ontzettend fijn om te horen. Daar doen we met z’n allen altijd heel erg ons best voor en maakt ons zo blij. X

Beide

Wil je nog iets kwijt?

Ik mis meer variatie in effe kleuren badkleding. De zwemrokjes zijn uit het assortiment, heel jammer.

Reactie Naron:

We kiezen altijd zoveel kleur als mogelijk binnen de smaak van ons en onze klanten. De bikinibroek rokjes zijn momenteel niet in de mode en konden we dus niet inkopen. Maar misschien vind je er nog... We kiezen altijd zoveel kleur als mogelijk binnen de smaak van ons en onze klanten. De bikinibroek rokjes zijn momenteel niet in de mode en konden we dus niet inkopen. Maar misschien vind je er nog online bij 1 van onze collega’s? Wel superfijn dat je weer eerst bij ons bent komen kijken. Dank je daarvoor!