Ruimzorg

Medewerker Rutger Peters heeft mij geholpen met de financial lease aanvraag voor mijn bedrijfsauto. Fijne communnicatie, denkt met je mee en geeft goede tips. Ik raad dit bedrijf sterk aan.

Contact op verschillende manieren mogelijk: telefonisch, Whatsapp en per email. Erg handig als je een drukke agenda hebt. Behulpzaam en meedenkend.

Beautysalon Angelique Helmond

Alles wordt duidelijk uitgeteld.
Snelle reactie als je vragen hebt en zijn bereid om met je mee te denken met voor oplossingen.
Bedankt Rutger Peters dat je zo snel alles rond hebt...
Alles wordt duidelijk uitgeteld.
Bedankt Rutger Peters dat je zo snel alles rond hebt gekregen.

Snelle en fijne afhandeling!

Sjaak Pappe | Innovation and Culture Management

De service en hun besluitvorming waren snel, vriendelijk en duidelijk.

Ik vond de snelheid en vriendelijkheid opmerkelijk voor Nederlandse (culturele) begrippen. Wij zijn tenslotte niet echt een service gericht land.

Goede service, goed telefonisch bereikbaar

J.J. Mulder

Vanaf het eerste contact voelt het goed. De geboden en gevraagde informatie is zeer duidelijk.

Altijd een vast aanspreekpunt, zeer (klant)vriendelijk, punctueel en altijd informatie voorhanden.

Tamara Speerstra

Zeer goede service,ook al zijn er meerdere aanspreekpunten iedereen weet waar het over gaat aan de telefoon.

Hele goede service,klantvriendelijk,flexibel bereikbaar.

MN handelsonderneming

Goede communicatie, snelle reactie

Zeer prettig. uitermate tevreden!

Klantgericht, adequaat en vriendelijke medewerkers.

Astrid Bekker

Ik ben zeer tevreden over de service en afhandeling van nationale autolease. Ik vond het allemaal transparant en bij mijn vragen over de voorwaarden etc. werd er de tijd genomen om mij te woord te... Ik ben zeer tevreden over de service en afhandeling van nationale autolease. Ik vond het allemaal transparant en bij mijn vragen over de voorwaarden etc. werd er de tijd genomen om mij te woord te staan en in te gaan op e.e.a..
Ook de mails werden snel en accuraat behandeld.

Jazeker, ik vind de snelheid in combinatie met interesse zeer klantvriendelijk. En ik vind het personeel waar ik mee te maken heb gehad ook erg prettig in de omgang. Goede ervaring opgedaan met... Jazeker, ik vind de snelheid in combinatie met interesse zeer klantvriendelijk. En ik vind het personeel waar ik mee te maken heb gehad ook erg prettig in de omgang. Goede ervaring opgedaan met Stephan Boertien! Geen vraag was hem te veel, een echte topper!

Makkelijk en duidelijk
direct offerte en snelle afhandeling

Goed contact met 1 zelfde persoon