Snel en correct zoals je het hoopt en verwacht
Wat zijn de sterke punten van Naturaplaza?
Duidelijke afspraken waar ze zich aan houden
De Stevia-druppeltjes kan ik niet meer missen. Het goede alternatief voor suiker. Ik doe ze dagelijks in de yoghurt en smoothies. Gemakkelijk te doseren.
Bestellen was ook gemakkelijk. Ik had...
Wat zijn de sterke punten van Naturaplaza?
Duidelijke website, goede producten, goede snelle levering.
Laatste bestelling naar tevredenheid. Daarvoren heb ik een paar keren verkerde artikelen gekregen. Eindelijk was het opgelost.
Goede kwaliteit.
Bij bestelling direct betaald, kreeg 5 dagen later te horen dat ze de betaling niet hadden gekregen. Heb gebeld en betalingsbewijs geapt, duurde het nog 3 dagen voordat ik het product kreeg.
Wat zijn de sterke punten van Naturaplaza?
Vloeibare stevia is prima van smaak
Nice assortment. Bought many different salts and spices. Well packed. Quick delivery. All fine. Would like the option of free shipping in a lower amount of total order.
Wat zijn de sterke punten van Naturaplaza?
Assortment in salt and spices
Heb een salspiro besteld. Snel geleverd. Goed verpakt.
Snelle verzending
Wij gebruiken vooral de zoetstoffen, de tabletjes en flesjes 100ml.
nu is het zo dat de druppel functie van de flesjes niet werkt en dat is jammer voor de andere klanten.
wij hebben een...
Wat zijn de sterke punten van Naturaplaza?
De service van dit bedrijf is uitstekend.
al tip zou ik willen aangeven een echt pinapparaat aan te schaffen voor de klanten die producten komen afhalen.
als dit niet rendabel is kunt U...
Heel erg tevreden
Wat zijn de sterke punten van Naturaplaza?
Je wordt keurig op de hoogte gehouden over de bestelling en wat ook heerlijk is dat je kan kiezen voor thuis bezorging of een afhaalpunt in de buurt
STEVIA FLUID
Wat zijn de sterke punten van Naturaplaza?
Ik ben bijzonder tevreden over de informatie die volgde op mijn bestelling. De site van stevia house is zeer toegangkelijk. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang.