evelyne kippersluis

Heel goed, vond de I choose happiness kaart met korting pas nadat ik de bestelling alweer gedaan had, de volgende keer dus maar, wel heel attent!

Wat zijn de sterke punten van Naturaplaza?

hele goede website functioneert snel en goed en goede producten, had graag 5000 capsules gewild, misschien bijbetalen als de zending nog niet weg is?

nico van Lieshout

Eenvoudig te bestellen, snelle levering per post, kwalitatief goed product

a. ronhaar

Prettig

duidelijke website

Marc

In de supermarkt niet te vinden, wel bij Steviahouse.; Stevia zonder Maltodextrine. Blij dus met mijn aankoop.

Wat zijn de sterke punten van Naturaplaza?

Duidelijke website, eenvoudig bestellen en snel in huis.

Berk

Bestelde Neem tandpasta. Ontving de tube in een extra grote doos direct de volgende dag. Prima!

sprengers walter Antwerpen

Info gevraagd via telefoon over nutrikraft ceylon kaneel bio, daar ik 3 kgr. ineens wilde bestellen wilde ik wel de vervaldatum van het product weten, werd gewillig door de bediende nagezien en mij... Info gevraagd via telefoon over nutrikraft ceylon kaneel bio, daar ik 3 kgr. ineens wilde bestellen wilde ik wel de vervaldatum van het product weten, werd gewillig door de bediende nagezien en mij vriendelijk medegedeeld. bestelling verliep zeer vlotjes en werd mij binnen de 2 werkdagen afgeleverd. zeer goede service.
De verzendkosten van 6,99 Euro vind ik wel aan de hoge kant.

Nicki

Super Produkt, schnelle Lieferung, keine Probleme mit der Bezahlung.

D'Herde B. V.

Ik heb al meerdere bestellingen gedaan bij dit bedrijf, zoals wasnoten, steviazoetjes, aleppozeep en nog een aantal andere producten en was telkens tevreden.

Wat zijn de sterke punten van Naturaplaza?

Kwaliteit van de producten en snelle levering

ilsbrouks Michel

Prima alles

Vlugge levering

L, Overweel

Regelen van betaling was moeilijk. Ik dacht dat betaling gelukt was, maar bleek niet zo.

Niet op gelet.