Mariska

Ik heb Najel aleppo zeepje gekocht met een zeepbakje,makkelijk besteld en snel geleverd

Wat zijn de sterke punten van Naturaplaza?

Sneller bezorgd als Steviahouse zelf had ingeschat

M. van Kan

Met het bedrijf: voor de bestelling via de website heb ik wel wat verbeterpunten aan te dragen.
De website werkte traag, daardoor bleek ik beide producten tweemaal besteld te hebben. Ik heb dat bij de definitieve bestelling ook rechtgezet, maar ook dat bleek uiteindelijk te traag verwerkt. Daardoor heb ik twee yoghurtmakers ontvangen.
Ik heb geen factuur ontvangen. Dat wil ik alsnog. Een snelle toezending van een factuur had me alert kunnen maken op de fout in de bestelling en had extra werk en kosten kunnen besparen/
Over de retourzending: het gesprek met de medewerker was heel prettig. Ik heb begrepen dat hij een retourbon voor me zou aanmaken. Die heb ik niet ontvangen.
Over het product: vandaag maak ik voor de derde keer kefir. Het smaakt prima, mijn maag en darmen zijn er blij mee, het is een gemakkelijke manier om kefir betrouwbaar te maken. Dus: heel tevreden.

Wat zijn de sterke punten van Naturaplaza?

Ik ben blij dat ik op deze manier een goede kefirmaker heb kunnen kopen. Ik heb op andere plekken geen kefir in zakjes gevonden. Die vind ik wel erg goed en gemakkelijk.

fam kaan-nijsse.

Indiase Wasnoten, gebruik ik al twee jaar,je was verkleurt minder snel en in je wasmachine blijft geen vettige laag achter van de wasmiddelen en het is beter voor het milieu.

Veel gezonde producten.
En jullie bedrijf gaat voor biologische produkten

n.v.t.

Wij zijn tevreden in zover, het heeft te lang geduurd, mijn man het met spoed nodig en door moeite met betalen heeft het een week geduurd, meestal kan je het bankrekeningnummer met bestellen... Wij zijn tevreden in zover, het heeft te lang geduurd, mijn man het met spoed nodig en door moeite met betalen heeft het een week geduurd, meestal kan je het bankrekeningnummer met bestellen invullen maar dat kon bij U helaas niet, dat moest op deze manier en aangezien ik mevr. er niet in thuis ben en over de tachtig jaar ben en er niet mee opgegroeid ben , moest ik ermee naar de bank en zo doende, verder zijn we heel tevreden over het produckt, groeten Fam. van Montfort.

E.C.M. Dongelmans

Gebruik al jaren stevia zoetjes

Wat zijn de sterke punten van Naturaplaza?

goede begeleiding bij aankoop, goede en snelle aflevering

Marije van Elewout

Ik ben tevreden over het bedrijf + de Stevia zoetjes

Wat zijn de sterke punten van Naturaplaza?

een snelle bezorging en aantrekkelijke prijs.

Nel

Dit was mijn 1e kennismaking met uw bedrijf. Heldere info en ik vind het zeer fijn uw bedrijf te hebben leren kennen.
In mijn geval ging het om de "voor-de-beet-spray" omdat een goede vriend...
In mijn geval ging het om de "voor-de-beet-spray" omdat een goede vriend altijd gigantische aantrekkingskracht voor muggen heeft. Hadden we het maar eerder geweten dat dit spulletje daadwerkelijk hem de muggen van het lijf houden.
Te weten dat de zomer nog heel veel muggendagen zal opleveren, en niet te vergeten de knutjes als hij aan de waterkant vertoeft..... fantastisch!

Wat zijn de sterke punten van Naturaplaza?

Ja zeker. U houdt uw woord. Op tijd besteld, de volgende morgen in huis. Een track & trace aangeboden, zodat je weet wanneer je met sprayen mag/kan beginnen.

Helmi Damen

Het leek erop dat men vergeten had om. Het. Bestelde product op te sturen, maar na een telefoontje is hetdirect afgehandeld.

Wat zijn de sterke punten van Naturaplaza?

Product was zeer degelijk verpakt

Dvo

Prima, jammer dat er geen druppeldop op het flesje zit, maar dat is te regelen.

Snel verzonden goedkoop