M de Haan

Ik krijg mn bestelling altijd heel snel, dat is reden dat ik bij jullie bestel!

Snel

Sonja Luneburg

Ik had een zoutlamp besteld en deze bleek prachtig! Zeer tevreden over het product en de snelle levering. Ik had gelijk weer een nieuwe voorraad zoetjes mee besteld, deze zijn ook altijd van goede... Ik had een zoutlamp besteld en deze bleek prachtig! Zeer tevreden over het product en de snelle levering. Ik had gelijk weer een nieuwe voorraad zoetjes mee besteld, deze zijn ook altijd van goede kwaliteit en voor een goede prijs.

Wat zijn de sterke punten van Naturaplaza?

Snelle levering en mooie producten.

wilma

Het is prima in orde nu, de vorige zending van de stevia zat geen omslag op het flesje heb toen ook een mail gedaan maar nooit antwoord op gekregen dus dit is een aandachtspunt voor jullie.

Wat zijn de sterke punten van Naturaplaza?

het wordt prima verzonden en veilig en binnen een paar dagen binnen proficiat.

L. Janzen

Levering ging snel. Ik ben best tevreden over de hele bestelling.

Wat zijn de sterke punten van Naturaplaza?

NEfaP (Natural Environmential for all People)

Dit is de eerste keer dat we iets bij Steviahouse hebben besteld. Hun service heel snel en heel gemakkelijk, en uiteraard het gaat om het gehele proces natuurlijk. Als Steviahouse in de toekomst er... Dit is de eerste keer dat we iets bij Steviahouse hebben besteld. Hun service heel snel en heel gemakkelijk, en uiteraard het gaat om het gehele proces natuurlijk. Als Steviahouse in de toekomst er ook nog een Aronia extract krijgt, dan zitten we voor de bestellingen verder goed. En zullen we een hoop mensen aanraden de producten van/bij Steviahouse te nemen.

Wat zijn de sterke punten van Naturaplaza?

Verder beloofd Steviahouse exact wat ze ook omschrijven in leververing en voorwaarden. En dat is 100%.

Groetjes GeertMan Eefting

Sadik

Matig

Goed verpakt.

F. ten Brucke

Prima bedrijf, meest scherpe prijs en snelle levering conform website (volgende dag)

Wat zijn de sterke punten van Naturaplaza?

Goede communicatie met de klant. Je wordt direct op de hoogte gehouden van de voortgang van je bestelling.

Arnaud

lage prijs

Nadim Ghandour

, Dit is de eerste keer dat ik bij steviahouse iets gekocht heb ik moet zeggen dat de service heel snel en heel gemakkelijk verliep in de toekomst zal ik zeker nog bij steviahouse producten... , Dit is de eerste keer dat ik bij steviahouse iets gekocht heb ik moet zeggen dat de service heel snel en heel gemakkelijk verliep in de toekomst zal ik zeker nog bij steviahouse producten bestellen en zal ik dit aanbevelen bij vrienden Ik heb de matcha thee gekocht van een zeer hoge kwaliteit deze thee is heel heel goed een aanrader

Wat zijn de sterke punten van Naturaplaza?

De aankoop en betaling van de producten verloopt zeer vlot