Klant

Wat zijn de sterke punten van Naturaplaza?

Goede producten, prettige klantenservice.

Naomi

Goede service en een fijn product. Alleen had ik graag een betere indicatie van bezorging gehad. Duurde nu 2 dagen langer dan verwacht.

Klant

Niet de volgende bezorgt. Een aantal zoetjes waren gesneuveld.

Wat zijn de sterke punten van Naturaplaza?

Niet de volgende bezorgt. Een aantal zoetjes waren gesneuveld.

Nelleke van Saane

Prima producten en snelle levering.

Gir Logister

Reeds vaker besteld bij dit bedrijf. Ervaring goed.

Wat zijn de sterke punten van Naturaplaza?

Ervaring is goed. Ben tevreden met produkt.

Assi

Product was zeer goed verpakt.
Ik ben erg tevreden over het product.

Levering was snel.

nvt

Snelle levering, wel jammer dat er maar weinig hele steranijs bij zat. Het zijn grotendeels kleine stukjes.

Lia Hubner

Ik heb de wasnoten gekocht, ik vind ze nogal hard. Ik kook ze eerst even op en laat ze dan een poosje staan.in de pan met deksel erop. Maar je kut er alles mee soppen. Ook fijn dat het een... Ik heb de wasnoten gekocht, ik vind ze nogal hard. Ik kook ze eerst even op en laat ze dan een poosje staan.in de pan met deksel erop. Maar je kut er alles mee soppen. Ook fijn dat het een natuurprodukt is.

Wat zijn de sterke punten van Naturaplaza?

Heb te weinig ervaring met het bedrijf om te oordelen. De ervaring die ik had was in.ieder geval niet negatief.

Servranckx

Goed verpakt met gerecycled material en niet teveel plastic verpakking. Product had andere naam dan officiele maar toch heb ik het makkelijk kunnen vinden.

Wat zijn de sterke punten van Naturaplaza?

Snelle service, bedachtzaam verpakt. Geen onnodige materialen bijgevoegd.