Micheline

Stevia 500 ml

Wat zijn de sterke punten van Naturaplaza?

Bestel gemak en info op de website over het product waren uitstekend!

Verbeterpunten of tips?

Graag had ik gehad dat Steviahouse mij liet weten dat ze mijn betaling goed ontvangen hebben( dit werd tot nu toe door alle online winkels gedaan waar ik besteld heb). Ook met het verdere verloop... Graag had ik gehad dat Steviahouse mij liet weten dat ze mijn betaling goed ontvangen hebben( dit werd tot nu toe door alle online winkels gedaan waar ik besteld heb). Ook met het verdere verloop van mijn pakket ben ik in het ongewisse gebleven! Er werd niet gemeld dat het pakket verzonden, onderweg of een bepaalde dag zou afgeleverd worden( dit is eveneens bij alle andere online winkels wel het geval). En dan heb ik ook nog een belangrijke opmerking over hoe ik mijn producten ontvangen heb! Het waren plastieke flesjes zonder enige etikettering!!!!! Di vind ik echt niet kunnen, zo is er geen enkel bewijs van wat er in de flesjes zit, ik denk zelfs dat dit niet reglementair is. Ik heb Steviahouse hierover ook nog een mail gedaan met de vraag hoe zoiets kon gebeuren maar tot op heden heb ik nog geen reactie ontvangen!!!

Mabem

Heel doed

Wat zijn de sterke punten van Naturaplaza?

Super snel gisteren bestelt vaandag thuis !

melissa vandeputte

Heel goede ervaring. Correcte en snelle service. Kwaliteit-prijs uitstekend.

Wat zijn de sterke punten van Naturaplaza?

Snelle service en uitgebreid, interessant aanbod.

marjon van der heide

Snelle levering. Artikel was eerst niet op voorraad. Werd dmv mail op de hoogte gehoudrn.

Lyda

Ik bestel hier nu voor de 2de X Stevia fluid, ben heel tevreden. Goed en betaalbaar !!!

Het product is super

geen verbeterpunten

jantina

Mooie producten en snelle levering

duidelijke communicatie, mooie producten

PASCAL

PRIMA

SNEL

NIHIL

Sonja Luneburg

Al een aantal keer hier besteld, 1x was de levering wat laat maar de andere keren werd er snel geleverd. Over de producten ben ik zeer tevreden en ook over de prijzen.