Jeanet smit

Ik ben tevreden over het product maar niet over de aankomst van het artikel want er was een doosje zoetjes lag open in de verpakking dat is jammer maar verder alles goed

Verbeterpunten of tips?

Misschien iets beter verpakken omdat er nu een doosje kapot was een zoetjes dispenser

Frank

Overzichtelijke website en groot bestelgemak. Voor herhaling vatbaar!

Trouw

Wasnoten , shampoo en kaarshouders goed verpakt en snel geleverd.

Patricia Tenthof

Yoghurtmaker en stevia producten

Bakker

Was op zoek naar een laatste goedkope aanbieding van Gojibessen. Deze schijnen binnenkort een stuk duurder te worden. Ik heb letterlijk gekozen voor een site welke ze het goedkoopst aanbood, dat was... Was op zoek naar een laatste goedkope aanbieding van Gojibessen. Deze schijnen binnenkort een stuk duurder te worden. Ik heb letterlijk gekozen voor een site welke ze het goedkoopst aanbood, dat was dus Steviahouse

Ricco

Goed product, snelle levering!

Centrum Spiraal

Ben zeer tevreden over Steviahouse. Correcte aanname van bestelling, snelle en zorgvuldige levering. Èn mooie producten!

Vast wel bekend bij Steviahouse, en de korting boeit me 0,0

Geen idee, nog niet geleverd

niet deze enquête

Verbeterpunten of tips?

hier is wat free feedback, misschien handig om een optie in te bouwen in de software dat deze mail pas verzonden wordt indien het product is afgeleverd. Het is overigens al de tweede keer dat deze... hier is wat free feedback, misschien handig om een optie in te bouwen in de software dat deze mail pas verzonden wordt indien het product is afgeleverd. Het is overigens al de tweede keer dat deze mail aan me verzonden wordt. Ik heb nog geen oordeel over de geleverde diensten, echter vind ik de manier waarop ik al twee keer word verzocht deel te nemen aan een enquête welke nog niet relevant is in deze casus, knullig en storend. Ik vul nu dan ook met frisse tegenzin alles in, hopende dat ik daarmee een volgende mail van steviahouse louter het product of levering zal betreffen.

Esther van Middendorp

De bestelling was snel geleverd, erg fijn. Ik had zwart zout gekocht wat in 2 zakjes kwam, 1 zakje was aan de onderkant niet helemaal goed dicht waardoor er zwart zout door de doos heen zat. Denk... De bestelling was snel geleverd, erg fijn. Ik had zwart zout gekocht wat in 2 zakjes kwam, 1 zakje was aan de onderkant niet helemaal goed dicht waardoor er zwart zout door de doos heen zat. Denk niet dat deze zakjes effectief zijn.

Wat zijn de sterke punten van Naturaplaza?

Website overzichtelijk, snelle levering.

Verbeterpunten of tips?

Verpakking voor het zwarte zout vind ik niet echt een succes !