monique van amerongen

Colette Zonsveld

Zie hieronder

Wat zijn de sterke punten van Naturaplaza?

Het product zelf is mooi en niet te duur.
En kwam nog op het nippertje aan voor de Sint.

Verbeterpunten of tips?

ik kreeg geen email na mijn koop; was iets misgegaan, maar het werd niet nog eens geprobeerd. En na bellen kwam er nog steeds geen bevestiging dat het onderweg was.
Post NL heeft niet...
Post NL heeft niet aangebeld, hoewel ik wel thuis was.

bruins

Goede service, goede merken, duidelijke beschrijving

goede service

Daisy Thijssen

Tot nu toe eenmalig besteld maar van plan om vaker producten via deze site aan te schaffen

Verbeterpunten of tips?

De navigatie op de website kan beter, het duurt lang voordat je de juiste producten hebt gevonden en het is omslachtig om van het ene naar het andere product te switchen.

Verzend kosten...

Verzend kosten staan pas laat aangegeven

R. Shannon

Zeer tevreden. Duidelijke website en snelle levering. Alleen vervelend dat de koeriersdienst (GLS) geen indicatie van aflevertijd geeft waardoor je niet weet hoe laat ze komen leveren (andere... Zeer tevreden. Duidelijke website en snelle levering. Alleen vervelend dat de koeriersdienst (GLS) geen indicatie van aflevertijd geeft waardoor je niet weet hoe laat ze komen leveren (andere leveranciers bieden die service wel, hetgeen erg handig is voor de klant).

Verbeterpunten of tips?

Geen wat de site of verkoper betreft, alleen de levertijd van de koeriersdienst zou erg op prijs gesteld worden.

AJP Houesnard

Excellent

Wat zijn de sterke punten van Naturaplaza?

De beste prijzen en een snelle levering

Verbeterpunten of tips?

Het bestelproces is een beetje lang

Thea

Snelle levering. Chauffeur had alleen niet heel duidelijk opgeschreven bij welke buur het pakket was afgeleverd. Blij met zoutlamp. Prachtig licht.

Wat zijn de sterke punten van Naturaplaza?

Lamp goedkoper via eigen site dan via bol.com.

Verbeterpunten of tips?

Tsja chauffeur vertellen dat je een huisnummer toch netjes moet opschrijven.

Joleth

Een fijne snelle service.

Wat zijn de sterke punten van Naturaplaza?

Ik deed het verzoek, om mijn aankopen in te laten pakken. De producten waren prachtig verpakt.

Verbeterpunten of tips?

De producten waren in een extra cadeauverpakking in de vorm van een houten hart geplaatst. Helaas was het hart tijdens het vervoeren van de producten stuk gegaan. Wellicht is het een mogelijkheid om... De producten waren in een extra cadeauverpakking in de vorm van een houten hart geplaatst. Helaas was het hart tijdens het vervoeren van de producten stuk gegaan. Wellicht is het een mogelijkheid om het nog steviger in te pakken of een melding op de doos te zetten, dat het breekbaar is?

Rene jansen

Goed product en goede sevice

Wat zijn de sterke punten van Naturaplaza?

Gemak van bestellen en de terugkoppeling hierop