Kleineklokke

PPRODUCT TOP

Klantvriedelijk en inovatief reagerend

Nvt

H.J. Moerkamp

Besteld een RVS dispenser voor zoetjes (zonder merk aanduiding). Zie mijn verbeter punten

Verbeterpunten of tips?

Ik heb wél een opmerking: ik heb bij u de RVS dispenser besteld voor zoetjes. Er wordt echter op de website nergens vermeld dat deze dispenser niet geschikt is voor zoetjes van andere merken (bijv.... Ik heb wél een opmerking: ik heb bij u de RVS dispenser besteld voor zoetjes. Er wordt echter op de website nergens vermeld dat deze dispenser niet geschikt is voor zoetjes van andere merken (bijv. o.a. Stevia/Canderel). Ik vind dit misleidend omdat ik reeds zoetjes van Canderel in voorraad hebt en het lijkt of je zonder het te weten gedwongen wordt Stevia zoetjes te kopen!!!

Reactie Naturaplaza:

Onze mailreactie n.a.v. uw mail was blijkbaar nog niet helder. Onderstaande opmerking staat uitdrukkelijk op de website vermeld. Helaas heeft klant hier over heen gelezen, kan gebeuren
Geachte...
Geachte heer, mevrouw,
Zoals onze site aangeeft zijn de zoetjes die steviahouse verkoopt geschikt voor deze dispenser. Zoals site aangeeft staan we niet in voor correcte werking met zoetjes van andere merken. Er zijn te veel merken met verschillende maten in omloop. Er bestaat helaas geen universele dispenser, vandaar de keuze van ons uiteraard een dispenser te verkopen die past bij onze zoetjes. Dit heeft niks met verkoopstrategie te maken, puur met gebruikersgemak lijkt ons.
Hopende u voldoende te hebben geïnformeerd.

nvt

Heel tevreden over de produkten en de afhandeling van de bestelling

H. van der Hoeff

Overall wel goed maar niet alles verliep vlekkeloos

Verbeterpunten of tips?

na de bestelling kwam ik erachter dat ik ook een plant kon bestellen maar dat werd op de website niet duidelijk aan gegeven.
bestelling heb ik nog niet binnen door een of andere oorzaak klopte...
bestelling heb ik nog niet binnen door een of andere oorzaak klopte het adres niet en werd dus gerouteneerd naar Stevia house, kreeg daar wel netjes bericht van,

ivan verkeyn

Tweede maal het artiekel besteld bij jullie alles prima

L. de Leeuw

Prima prijs, juiste product en snelle levering het betreft pro-giotica Bio-Kult

zeer goede prijsstelling

Verbeterpunten of tips?

drempel voor gratis verzendkosten verlagen

nn

Prima afgehandeld

h walraven

Eenmalig ;ange pepers besteld ,

Wat zijn de sterke punten van Naturaplaza?

Geurig en goed product , daar gaat het om!

geen idee

Krista

Duidelijke website, goede producten en snelle levering.

part.

Zeer snel en goed ontvangen.

snelheid van levering.