Marielle

Ga zo door!

Wim Griffioen

Toezegging niet nakomen!

Verbeterpunten of tips?

Maatvoering niet op voorraad hebben en hier 4 x 100 ml stevia vloeibaar voor aanbieden, dit bevestigd hebbende er maar 3 ontvangen! Veel beloven, weinig geven doet een zot in vreugde leven! Laatste... Maatvoering niet op voorraad hebben en hier 4 x 100 ml stevia vloeibaar voor aanbieden, dit bevestigd hebbende er maar 3 ontvangen! Veel beloven, weinig geven doet een zot in vreugde leven! Laatste keer geweest!

Reactie Naturaplaza:

De heer heeft 3 * 100 ml gekregen in plaats van 2* 125 ml = 250 ml. Dus 300 ml in plaats van 250 ml, dus 50 ml meer dan betaald.

Lonneke Put

Onlangs 2 maal 1000 steviazoetjes besteld. Die lagen in anderhalve dag al op de deurmat! Super!

Wat zijn de sterke punten van Naturaplaza?

Overzichtelijke, goed geïnformeerde en aantrekkelijke website met veel keus aan steviaprodukten!

Niets!

JB

Bio tarwegras poeder 150 gram

Wat zijn de sterke punten van Naturaplaza?

snel en makkelijk bestellen, top.

ga zo door

Gonny Holtman

Stevia suiker castor
stevia zoetjes
stevia poeder en stevia vloeibaar - weet niet goed waar ik het in kan gebruiken als het ergens in doe vindt ik het niet zo lekker !

Verbeterpunten of tips?

Zou graag weten wat het verschil tussen de verschiilende soorten stevia ik kom daar niet goed uit !

Hopelijk komen er veel meer recepten waar ik bepaalde soorten stevia in kan...

Hopelijk komen er veel meer recepten waar ik bepaalde soorten stevia in kan gebruiken!

Bours

Yoghurtmaker en bio najel 5% laurier zeep gekocht

Wat zijn de sterke punten van Naturaplaza?

kwaliteit van producten is prima en site is helder

Verbeterpunten of tips?

levertijd is erg langzaam, meer dan 10 dagen op mijn bestelling moeten wachten en wanneer je ze mailt geven ze geen antwoord!!

Reactie Naturaplaza:

Helaas vanwege vakantietijd is niet alles vlekkeloos gelopen. Onze excuses voor het ongemak.

de Bruijn

Prima service, snelle levering.

mdd

Olijfoliezeep verschillende soorten

Wat zijn de sterke punten van Naturaplaza?

snelle levering, goede kwaliteit en klantenservice ook prima

Verbeterpunten of tips?

vorige x bestelde ik per ongeluk de verkeerde olijfoliezeep doordat ik in de war raakte van de foto die er bij zat. later zag ik dat bij heel veel soorten olijfoliezeep hetzelfde plaatje werd... vorige x bestelde ik per ongeluk de verkeerde olijfoliezeep doordat ik in de war raakte van de foto die er bij zat. later zag ik dat bij heel veel soorten olijfoliezeep hetzelfde plaatje werd gebruikt, ik dacht dat ik een blok van 200 gram bestelde maar dit bleek 100 gram te zijn.

britta nijhuis

Ik ben zeer tevreden

Wat zijn de sterke punten van Naturaplaza?

zeer snelle en secure afhandeling van de bestelling, betrouwbare website die uitnodigt om iets te kopen op een positieve manier.

geen,

Jansen

Goede prijs kwaliteit verhouding snelle levering